Stiloul anului: un obiect de lux semnat Faber-Castell

Încă de la lansarea companiei Faber-Castell, acum 250 de ani, ea a avut ca obiectiv să fie liderul mondial în designul și creația instrumentelor de scris unicat. Contele Anton Faber-Castell reprezintă a opta generație din familia sa care a condus această afacere.

 În 2012, el a prezentat lumii o ediție limitată a unui stilou care indică un gust puternic pentru ustensilele de scris luxoase. Stiloul este creat manual.

 Prețul lui este de 4 695$!

Combinația a două materiale diferite, lemn de stejar și aur unește confortul și flexibilitatea într-un singur instrument de scris.

Conform Faber-Castell, structura adâncă oferită de stejar, un simbol al eternității și frumusețea clasică dată de aur, un simbol al averii, se amestecă pentru a crea un finisaj atractiv.

Întâlnirea fascinantă dintre stejarul antic, a cărui frumusețe a fost apreciată de-a lungul a mii de ani și aur, care împrumută o sclipire supranaturală specifică numai operelor artistice create de omenire este foarte puternică. Implicarea unui maestru este necesară pentru mularea foiței de aur în modelul natural al lemnului de stejar de pe trunchiul stiloului.

 Folosind o perie din păr de veveriță, aurul de 24 karate este aplicat manual pe baza din lemn de stejar. Odată ce aurul este aplicat, întregul stilou este cufundat în rășină, ceea ce permite ca niște modele unice să apară fixate în aur. Este o tehnică veche de patru mii de ani care datează de pe vremea egiptenilor.

Capacul stiloului este încoronat cu o piatră prețioasă fațetată rectangular. Fiecare stilou este numerotat individual și are o penița bicoloră din aur disponibilă în 3 mărimi.

 Doar 1500 de stilouri de lux Faber-Castell sunt disponibile.

Stiloul este așezat într-o cutie de lemn exclusivă. Un certificat semnat în original de artistul care l-a creat, Ernst D. Feldmann, îl însoțește. Acesta confirmă creația originală în stejar vechi de 1700 de ani, ca și unicitatea produsului.

Cutia din lemn cu capac asigură spațiul perfect de păstrare pentru stiloul oricărui colecționar.

Acesta ar putea sa fie un accesoriu superb și demn de orice om de afaceri care se respectă! L-ați achiziționa?

Veronica Enușcă