Styling profesional pentru coafuri de durata

           Sal.Prof. Styling NEW

Care este cheia unei coafuri perfecte? Fara nici o indoiala, folosirea unor produse de styling pe masura. De ce sa mai pierzi timpul prin magazine cand poti folosi aceleasi produse ca si stilistul tau? Sosite direct din saloanele de coafura? Pentru ca styling-ul desavarsteste carisma, specialistii Wella Professionals au creat 4 nivele de fixare pentru 20 de produse organizate in functie de momentul folosirii lor.

            WET STAGE este primul nivel de control adresat produselor care se folosesc exclusiv pe parul umed. Chit ca sunt pentru volum, de protectie pentru uscarea cu foehnul sau de netezire, aceste produse ofera flexibilitate firului de par. Si il fac mult mai usor de coafat.

            DRY STAGE ocupa locul doi in clasamentul Wella Professionals. Iar Shape Shift sau Pearl Styler, sunt doar o parte din produsele care se aplica pe parul uscat. Pentru a da forma. Si pentru a defini orice tip de coafura.

            FINISH STAGE ofera fixare naturala. Si stralucire pretioasa. Aceasta gama include produse destinate finisarii si infrumusetarii coafurii create.

            Experimenteaza styling-ul Wella Professionals. Il gasesti in saloanele de coafura.