Summer Well 2014: program complet, transport

Summer Well 2014: program complet, transport

Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth si Prides sunt cei 10 artisti care vin in Romania pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well. Organizatorii au anuntat astazi si programul complet al evenimentului, cu mentiunea ca orele de incepere a concertelor pot suferi mici modificari.

Program Summer Well 2014:

summer well 2014 program complet

Program Summer Well 2014: Sambata, 9 august 17.15: Prides 18.30: Chloe Howl 19.45: The 1975 21.15: John Newman 22.45: Bastille

Program Summer Well 2014: Duminica, 10 august  17.00: Reptile Youth 18.15: Tom Odell 19.30: Miles Kane 20.45: The National 22.45: Placebo

Abonamente Summer Well 2014:

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte.

Pretul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se gasesc in Orange shops si online pe (pe 9 si 10 august abonamantele vor putea fi cumparate doar de la intrarea in spatiul festivalului).

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite acesul acestuia si doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoana cu varsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea in spatiul festivalului – si dupa validarea abonamentului – participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.

Transport Summer Well 2014:

Linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul taranului Roman (in apropierea Pietei Victoria), incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul stirbey. Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-intors pentru cei care nu au). Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

sursa:http://www.bestmusic.ro/