Sun Plaza celebrează iubirea “puțin altfel”

Sun Plaza se transformă într-un spațiu care celebrează iubirea, în care Ziua Îndrăgostiților se manifestă de-a lungul întregii luni, amintindu-ne că un astfel de moment de atenție nu durează o zi, ci se planifică, se întâmplă și se continuă cu alte acțiuni din suflet.

De la etapa de pregătire, în care vizitatorii primesc Ghidul Valentine’s Day cu recomandări în funcție de tipologia persoanei iubite, surprize personalizate la achiziționarea cadourilor și opțiuni de „Altfel de artiști” care spun povestea de dragoste într-un mod original, la concertul unplugged FreeStay din 14 februarie și perioada care urmează pentru planificarea sărbătoririi Dragobetelui și zilelor de 1-8 martie, momentul este gândit atent și creativ pentru a oferi o experiență memorabilă.

În perioada 11-13 februarie, în intervalul orar 17:00 – 21:00, la standul “Ajutor, vine Valentine’s Day!”, Sun Plaza deschide dialogul cu vizitatorii și le oferă sprijin în alegerea cadourilor pentru partenerii lor, printr-un ghid amuzant construit pe diferite tipologii, dar și prin surprize inedite. Astfel, pe 11 februarie, un artist ciocolatier va pregăti live praline de ciocolată cu numele persoanei iubite, ilustratoarea Raluca Gheorghiu va desena povestea de dragoste a fiecăruia, printr-un storyboard al momentului primei întâlniri, iar Alex Ștefănescu va face o serenadă pe loc. Primii 50 de îndrăgostiți vor primi o invitație la spectacolul de Valentine’s Day.

Pe 14 februarie, la ora 19.00, îndrăgostiții sărbătoresc pe acordurile trupei FreeStay, care va face “O altfel de magie” prin prezența scenică inegalabilă. Formată în anul 2012, la inițiativa lui Florin Ristei, FreeStay este unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România.

Sărbătoarea iubirii continuă cu planificarea sărbătorii de Dragobete, dar și a începutului primăverii și perioadei dedicate femeilor (1-8 martie). Pe 15 februarie, este organizată o Roată a Norocului în dragoste, cu mesaje amuzante și cadouri-surpriză din partea retailerilor Sun Plaza.