Takko Fashion sărbătoreşte 5 ani plini de culoare în România!

Toamna aceasta, creaţiile designerilor au defilat pe cele mai înalte podiumuri, doar pentru a ne demonstra încă o dată, faptul că inspiraţia şi creativitatea în lumea modei trebuie să depăşească aşteptările publicului pentru a atinge culmile succesului. Prin urmare, colecţiile care au evitat să reînvie banalul spirit tomnatic exprimat în nuanţe aurii şi arămii au avut parte de cele mai bune aprecieri din partea criticilor de modă şi a publicului larg.

Nu trebuie să te integrezi în peisaj, ci să acaparezi toate privirile!

În sezonul Toamnă – Iarnă 2012 te provocăm să fii tu: retro, modernă sau conservatoare, dar neapărat colorată. Chiar dacă vremea plăcută şi însorită nu te lasă încă să te gândeşti la sezonul rece care urmează, noile colecţii şi-au ocupat locul cuvenit în vitrinele magazinelor, de unde îţi fac cu ochiul. Lasă hainele în nuanţe mohorâte sau pastelate în dulap, pe umeraş. Inspirându-se din colecţiile marilor designeri, Takko Fashion spune: gata cu tonurile neutre! Dacă vrei să fii în pas cu moda toamna asta, vino în magazinele Takko Fashion, unde te aşteaptă o explozie de culoare la noua colecţie.

Încă de când a fost lansat în România, brandul Takko Fashion le oferă clienţilor articole de vestimentaţie de cea mai bună calitate şi accesorii la preţuri accesibile, pentru toată familia. Diversitatea colecţiei de toamnă va satisface atât pretenţiile tinerilor, cât şi pe cele ale adulţilor, oferta variind de la articole moderne şi accesibile, până la croieli clasice, conservatoare, sau retro.

Ghid de shopping: 5 piese vestimentare care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

Ca să nu te pierzi printre nuanţele ruginii atunci când mergi la plimbare în zilele însorite de toamnă, asigură-te că ai în dulap un hanorac comod, nici prea gros, nici prea subţire, în culori vii. Găseşti câteva modele perfecte în noua colecţie Takko Fashion. (69.99 RON)

Puloverele călduroase, tricotate, în nuanţe aprinse, sunt indispensabile în sezonul acesta. Alege un pulover larg şi destul de lung, pe care să îl poţi purta cu ghete şi o pereche de colanţi funky. (99.99 RON) E timpul să renunţi la blugii clasici, şi să optezi pentru o pereche de pantaloni coloraţi, roşii, roz, indigo, portocalii, albaştri sau verzi, care pot da un plus de stil unei ţinute banale.(99.99 RON)

Accesoriile sunt şi ele de nelipsit. Pentru că este „out of fashion” să răceşti şi să îţi petreci ultimele zile de toamnă în casă, nu ezita să porţi un fes din tricotaj moale, care să-ţi  încălzească urechile când este frig afară.(29.99 RON) Asortează-l cu un fular gros, cu model. (45.99 RON)

Nu uita, nuanţele tari marchează anul 2012. Vedetele de la Hollywood au ales un albastru intens, electric, la fel de puternic ca pasiunea roşului, pe care îl poartă nu doar seara, ci şi în timpul zilei. Poartă-l şi tu pe unghii, ca fard de pleoape şi de ce nu, în vestimentaţie.