Târgul V for Verde

Inainte de V for VERDE a fost V for VINTAGE, cel mai mare si asteptat targ de moda si cultura vintage din Romania.

Treptat, precaut, o sectiune noua s-a aclimatizat. O zona de interes atat de complexa incat i-am creat un targ numai al ei. Organic, food & treats, arta si activitati pentru redat echilibrul interior, iata ce inseamna, foarte pe scurt, V for VERDE.

Prima editie V for VERDE are loc toamna aceasta.

˜In data de 30 septembrie 2012 incepand cu orele 11:00 si pana la 20:00, Villa Barrio (strada Biserica Amzei, nr. 30) devine cel mai verde-aprins loc in Bucuresti. ˜Expozitie cu vanzare: peste 30 de standuri de alimente, cosmetice, produse naturiste, articole de designer si multe altele… Procedurile stricte de selectie asigura ca nu oricine poate deveni expozant V for VERDE si ca doar cele mai bune, gustoase, sanatoase, interesante si creative branduri locale participa.

V for VERDE nu este un simplu targ: este un happening urban, unde vizitatorii pot degusta, picta, invata tehnici noi de gatit si interactiona cu brandurile lor responsabile preferate.

˜Accesul se face pe baza de bilet de intrare (10 RON) iar inscrierea la tombola V for VERDE este libera pentru cei peste 500 de vizitatori asteptati.