Te invitam la „Late Night Pack” by Vans!

3a23e08b-ff80-4e20-a176-03805164ea63

Hamburgeri, felii de pizza, cartofi prajiti, gogosi si macaroons! Nu este un festin culinar, ci unul de shopping, mai exact lansarea colectiei „Late Night Pack” powered by Vans! Joi, incepand cu ora 16.00, pana la 20.00 te asteptam in magazinul Vans din MegaMall (etajul 1) pentru „a te infrupta” cu o colectie de pantofi delicioasa! DJ Oldskull si Dan Apetria vor crea o atmosfera muzicala „DJerabila”, Micutzu te va provoaca sa mananci „cot la cot” cu el ,trupa de streetdance TroubleCrew iti va arata cum sa te misti ca sa nu se depuna caloriile, in timp ce portia suplimentara de energie va veni cu Roller Blade Girls si „bule” de la Mountin Dew. Festinul culinar este asigurat de Adore Cakes, Maggiore Pizza Delivery, iar distractia va fi asigurata de echipa Vans cu un concurs savuros!

Stim ca esti adeptul unui stil de viata sanatos, dar din cand in cand, mai poftesti si la mancare fast-food? Nu este nimic in neregula cu tine, esti doar adaptat vremurilor „fast-forward,” in care timpul trece rapid, iar stilul de viata este din ce in ce mai aglomerat. De cate ori nu ai comandat la birou pizza, cand ai stat peste program sau te-ai oprit dupa o noapte de distractie in club sa te delectezi cu portie de cartofi prajiti si un burger?

Vans iti livreaza cel mai gustos snack, printr-o selectie savuroasa de incaltaminte unisex, intitulata Late Night Pack.Trei modele de shoesi Authentic au fost ornati cu print-uri cu hamburgeri, in timp ce clasicii Slip-On au fost adusi in actualitate cu imprimeuri cu cartofi prajiti, tacos si felii de pizza. Arata atat de bine, incat iti vine sa musti din ei! Daca esti in cautare a ceva dulce, modelul Authentic a fost decorat cu macaroons, cupcakes sau gogosi.

Pantofii din colectia Late Night Pack sunt disponibili in toate magazinele Vans si pot fi comandati in cantitati nelimitate, intrucat nu ingrasa!

7b52b7d7-7463-4676-9aca-a47df6a3e3eb