The Wine & Spirit Trust London

The London Street Atelier ofera cursuri acreditate WSET- The Wine & Spirit Trust London din Ianuarie 2016, în București

12626099_10101015687762312_2143131303_n

WSET- The Wine & Spirit Trust London este lider mondial în programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi a spirtoaselor şi are o experienţă de peste 40 de ani în acest domeniu.

Începand cu luna ianuarie 2016, The Londra StreetAtelier (LSA) ofera cursurile WSET pentru persoanele interesate, fie incepatori sau profesionişti din industria horeca. Întâlnirile vor avea loc în locaţia noastră, situată pe Strada Putul lui Zamfir Nr 15, zona Dorobanţi.

The London Street Atelier vă oferă WSET Level 1 Award in Wines (curs de 1 zi- 145 Euro) și WSET Level 2 Award in Wines and Spirits ( curs de 2,5 zile- 345de euro). Deasemenea locaţia noastră urmează să fie aprobat şi pentru WSET Level 3 Award in Wines and Spirits. Cursurile vor fi predate de FrédéricVigroux, somelier şi profesor calificat WSET, dar și de o echipă de profesori din Marea Britanie şi Franţa.

Modulele sunt alcatuite din: 50% teorie și 50% degustare- toate vinurile fiind achiziționate din Franța și Marea Britanie, de la furnizori de specialitate. Cursurile se vor încheia cu un examen, iar acesta va fi corectat la sediul WSET din Londra. În cadrul orelor de teorie se va discuta despre: viticultură şi vinificație, cele mai importante soiuri de struguri, vin-service, dar și principalele regiuni producătoare de vinuri din lumea nouă și veche.

 „Motivul pentru care am studiat cursurile WSET este simplu: este cel mai bun și recunoscut program educațional de vinuri din lume. Acesta acoperă informații despre toate regiunile viticole și toate aspectele necesare pentru a înțelege cât mai bine lumea vinurilor. Din punct de vedere profesional, oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profesa în domeniul afacerilor de vinuri din lume.”, spune FrédéricVigroux, profesor calificat WSET din București.

„Filozofia noastră este clară: cursanţii noștri trebuie să deguste cele mai bune vinuri posibile și trebuie să vină pregătiți pentru a putea capta toată informaţia pe care noi le-o oferim, care nu este deloc puţină. Vor pleca de la noi cu un bagaj mai mare de cunostinţe şi cu o dragoste mai mare pentru vinuri.”, mărturiseşte Rachel Sargent, reprezentant The London Street Atelier şi funrizor oficial al cursurilor WSET din Bucureşti.

WSET este liderul mondial pe piaţa de vinuri, în ceea ce privşte educaţia consumatorilor şi comercianţilor de vinuri, cu peste 61 de mii de cursanţi în 2014, care au studiat în 600 de centre, deschise în 66 de ţări. Cursurile sunt predate în 19 limbi.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail enquiries@thelondonstreetatelier.com sau accesand pagina http://thelondonstreetatelier.com/wine-school/wset