theboutique.ro – singurul site dedicat designului de obiect din Romania

Se lanseaza www.theboutique.ro – singura platforma online destinata comercializarii designului de obiect din Romania.

butic-740x350

Introducand un concept nou in piata din Romania, acela de produs emotional, www.theboutique.ro isi axeaza eforturile pe promovarea unor stiluri de viata moderne, urbane, pline de culoare pentru clientii sai si nu in ultimul rand, pe multumirea acestora.

www.theboutique.ro este un business care isi centreaza activitatea in jurul designului, iar asta inseamna crearea si cresterea unei piete destinate designului de obiect in Romania, prin promovarea designerilor care se specializeaza in acest domeniu si conectarea lor, in prima faza, cu posibili clienti din Romania si ulterior, din strainatate. Investitia initiala in promovarea acestui proiect este de 35.000 eur, asa cum spune Flaviu Pastor – managerul si fondatorul www.theboutique.ro .

Desi cea mai mare parte a activitatii se va desfasura online, in perioada urmatoare se urmareste si deschiderea unui showroom in Bucuresti, locatie in care clientii www.theboutique.ro vor putea cunoaste si socializa cu designerii lor preferati in cadrul evenimentelor organizate special in acest scop.

„Incepand cu 15 decembrie avem un program pilot in parteneriat cu Libraria Dalles unde periodic cate 3-4 designeri isi vor amenaja cate o vitrina. Este un proiect strict de promovare a activitatii acestora. Suntem in discutii cu mai mult de 20 de designeri alaturi de care in perioada urmatoare vom dezvolta proiecte de promovare.”

 www.theboutique.ro inseamna design de zi cu zi si design pentru clientii nostri.

Despre www.theboutique.ro

Singura platforma comerciala destinata designului de obiect din Romania s-a lansat in decembrie 2013, cu scopul de a sustine si extinde acest domeniu de activitate in Romania.

Initiativa proiectului apartine antreprenorului Flaviu Pastor alaturi de cei trei parteneri ai sai Ovidiu Morar, Ionela Andreescu si Arpad Harangozo.