Tips & tricks pentru garderoba de iarnă

Acum că a venit frigul, hai să vedem care sunt trendurile care ne ajută să ne reînnoim garderoba pentru sezonul rece cu stil. Cele mai noi colecții propuse de designeri aduc soluții pentru a ne păstra stilul în timp ce ne învelim comod împotriva frigului. Trendurile vorbesc de piese în stilul anilor 60, print-uri vibrante, flash-uri de aur strălucitor și o paletă variată de culori.

Stella McCartney, Marc Jacobs și Celine propun piese moi din lână, îmbinând practicul cu esteticul, în tonuri neutre și delicate. Ne plac materialele călduroase și fine pentru că nu se demodează niciodată, de fapt și pot fi adaptate oricărui stil, cu puțină imaginație. Dar cum păstrăm puloverul preferat de lână ca nou de la un an la altul? Noi am încercat detergentul lichid Perwoll Wool and Silk, dezvoltat special pentru curățarea materialelor delicate, precum lâna, mătasea sau materialele sintetice, deoarece are beneficiul “Repair Effect”, care redă elasticitatea fibrelor, păstrându-le ca noi, chiar și după mai multe spălări. Așa țesăturile vor rămâne moi și pufoase.

p43644-43644_-1_-1_237163

Un alt trend surprins în colecțiile Tory Burch, Armani, Balmain este cel al geometriilor alb-negru. Și această combinație de culori n-o să moară niciodată, nu-i așa? De aceea, investește în piese black & white – denotă stil, se asortează la orice și sigur vor fi mereu în trend. Un secret ca să le menții ca noi mereu: pentru hainele negre folosește detergentul lichid Perwoll Black – care curăță delicat și intensifică negrul și culorile închise și pentru piesele albe bazează-te pe detergentul lichid Perwoll White – care are un efect care face ca albul să fie mai strălucitor.

9000100383455_large

Abia așteptăm să ne acoperim în poncho-uri și cardigane călduroase, voi nu? Prezentată de Valentino și Dolce&Gabanna ca un element de basm, pelerina va fi vedeta garderobelor noastre, fiind piesa cea mai căutată pentru sezonul toamnă/iarna 2014. Influențele folk și etnice au inspirat piese cu un design inovator, print-uri îndrăznețe, intens colorate, care combină în același timp stilul minimalist cu cel futuristic. Le recomandăm pentru persoanele curajoase cu personalitate puternică și bun gust. Și pentru ca aceste culori să fie intense cât mai mult timp, îți recomandăm să-ți reînnoiești garderoba și cu detergentul lichid Perwoll Color, care are o formulă specială pentru potențarea culorilor.

Perwoll Brilliant Color 2L

Indiferent care sunt preferințele tale în materie de modă, piesele preferate din garderobă vor fi mereu cele mai potrivite pentru stilul tău de-a lungul sezoanelor. De aceea, ca să previi uzura purtărilor îndelungate, noi am descoperit detergentul lichid Perwoll, care curăță în timp ce previne decolorarea țesăturilor, netezește fibrele cenușii care apar, așa că hainele își păstrează culorile ca noi pentru mai mult timp.