Toamna aceasta, copilul tau se joaca si invata simultan la Gymboland!

august-11

Invatarea prin joc, intr-un mediu atent pregatit, ii ajuta pe copii sa exploreze lumea din jurul lor, sa o examineze, sa-si puna intrebari, sa prezica, sa o testeze.

Jocul ofera celor mici oportunitatea de a-si pune in practica ideile intr-un mod distractiv, facandu-i sa fie receptivi pe tot parcursul etapei de invatare. Acumularea de cunostinte noi difera prin modalitate, deoarece fiecare copil invata in propriul sau ritm, fiind ghidat de propriile sale interese. In acest mod, invatarea este aprofundata, concretizata si asimilata pe termen lung, iar conceptele si ideile încep sa prinda contur.

 

Gymboland este taramul initiatic pentru toti invataceii, indiferent de abilitatile sau preferintele acestora. Intre 1 si 10 septembrie, timpul capata valoare pentru ei, deoarece Gymboland le-a pregătit o serie de activitati creative si educative.

Vom descoperi impreuna caracteristicile si darnicia toamnei si vom invata culorile, in cadrul unor activitati variate, precum: ,,Toamna in culori”, ,,Cosulet de fructe si legume”, ,,Zana Toamna”, ,,Coroana din frunze”, ,,Strugurele colorat”.

Socializam, ne antrenam si incurajam creativitatea prichindeilor la: ,,Invatam alfabetul”, ,,Atelier creativ: zilele saptamanii”, ,,Invatam engleza colorand”, ,,Invatam culorile”.

Lasam imaginatia sa zburde in voia sa si ne bucuram de interactivitate la joculetele: ,,Omida fericita”, ,,Vanatoarea de comori”, ,,Scaunele muzicale”, ,,Ploaie de baloane”, ,,Umbrele colorate”.

Si asta nu e tot, hai si tu la cel mai apropiat loc de joaca Gymboland: in Promenada Mall, la Baneasa Shopping City,  in AFI,  la Veranda Mall sau in Mega Mall! Iar in afara Bucurestiului ne gasesti la Gymboland Vivo! Constanta si in Gymboland Ploiesti Shopping City si AFI Ploiesti.

Programul activitatilor: 1-10 septembrie, incepand cu ora 11:00 si pana la ora 19:00.