Top 5 culori la moda in aceasta vara

Ai aflat care este provocarea verii in materie de culoare pentru par?  ECAILLE de la Wella Professionals. Altfel spus, expresia nuantelor topite, moi, suprapuse, create ad-hoc pentru fiecare femeie.  Pentru fiecare personalitate. Lookurile ce apartin acestui trend sunt inspirate de texturile fine ce se regasesc in cochilia unei scoici sau a unui melc.  Sunt foarte naturale, cu tonuri multiple de culoare, unde se regasesc accente de lumina si umbra.

Madalina Nitu, stilist Wella Professionals spune: „vara acesta se poarta atat culorile inchise, cat si cele deschise, de la cendre, aramiu si pasteluri, pana la castaniu si negru perlat. Iata un top cinci dintre cele mai importante:

  • Rose Gold este o nuanta  de lux, obtinuta din doua culori, amestecate printr-o tehnica speciala, acestea capata un aspect marmorat, dar unitar si spectaculos.
  • Black Pearl este un castaniu albastru cenusiu ce creeaza un efect difuz de perla, mat polisat,  ce pune negrul in valoare.
  • Burnished Bronze are o baza de culoare castaniu – miere, imbogatit de reflexe de lumina de culoarea chihlimbarului si mahon. Per ansamblu, este vorba de un look soft, accentuat de reflexe luminoase  si calde.
  • Polished Platinum recreeaza efectul topit de platina care se contopeste in par, de la intuneric la lumina.
  • Rich Copper este o bogatie de nunate de cupru in forma sa cea mai eleganta: blond aramiu, blond luminos si cenusiu rose. Cum le aplici? Peste zone predeschise prin tehnica freehand.

BLOND BLONDE

Summer Looks 2016
Summer Looks 2016

        Cu ECAILLE, fiecare femeie primeste in dar o culoare plina de lumina si stralucire. O culoare unica, demna de sezonul estival. Bucura-te si tu de ea!