Top cele mai bune 6 cărţi erotice din toate timpurile

Cartile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta de a trasmite cunostintele teoretice si practice. Nici in cazul erotismului lucrurile nu stau diferit. Tocmai de aceea, inainte de a trece la „practica” este nevoie si de cunostinte teoretice. Asa ca toti cei care au nevoie de teorie o pot obtine din topul celor mai bune carti erotice din toate timpurile, alcatuit de amazon.com:

1. Delta lui Venus de Anais Nin
In lumea imaginata de Anais Nin personajele prezente poseda talente extraordinare si multe dorinte. Prostituate, voyeuri, frigide, lesbiene, hermafroditi, artisti, femei indragostite, barbati de o sexualitate uluitoare, toate aceste personaje il vor incanta/delecta pe cititor si-l vor face sa nu lase cartea din mana pana n-o va termina de citit.

2. Lolita de Vladimir Nabokov
Este unul dintre cele mai cunoscute si mai controversate dintre volumele scrise de Vladimir Nabokov. Este povestea lui Humbert Humbert, a dragostei sale obsesive, devoratoare si pasionale fata de Dolores Haze, o fetita de numai 12 ani. Inainte de orice, cartea este o meditatie asupra iubirii, iubirea scandaloasa si halucinanta, plina de nebunie si transformationala.

3. Miscare albastra de Terry Southern
O satira erotica din lumea Hollywood-ului spune povestea lui King B, un regizor de Oscar care este decis sa filmeze cel mai murdar si mai scump film pentru adulti, facut vreodata.

4. Tarfa Fericita: Povestea mea de  Xaviera Hollander
Xaviera Hollander si-a publicat experientele de viata petrecute in spatele usii unui bordel. Imediat ce a fost lansata pe piata, cartea a devenit un bestseller, vanzandu-se in peste 15 milioane de exemplare, transformand-o pe autoare intr-un fenomen international.

5. Micutele pasarele de Anais Nin
Un roman plin de erotism, un jurnal al misterioase lumi a sexului si senzualitatii. „Erotismul este una din bazele cunoasterii de sine, la fel de indispensabila ca poezia“ scrie Anais Nin.

6. Papusa capitanului de D. H. Lawrence
Creatia literara a lui D. H. Lawrence autor surprinde cu finete modul in care modernizarea si industrializarea, doua procese complexe au influentat oamenii prin dezumanizarea individuala, personala.