Turkish Airlines în România – 20 de ani de călătorii reușite

Marți, 17 decembrie, compania aeriană Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de când operează zboruri România – Turcia. Evenimentul a avut loc în Bamboo Grand Ball Room din București, în prezența artistului Horia Brenciu și a partenerilor de afaceri invitați la aniversare.

Turkish-Airlines-1

Seara a început cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines în România, precum și a valorilor și, în special, a planurilor pe care compania aeriană le are. Evenimentul a continuat cu două momente artistice speciale – concertul susținut de Horia Brenciu și spectacolul inedit al acrobaților din trupa Xtreme. ,,Zborul” acestora din urmă le-a amintit invitaților de istoria și calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le oferă în întreaga lume.

Turkish-Airlines-121

În semn de mulțumire pentru activitatea depusă și colaborarea fructuoasă, reprezentanții companiei au înmânat premii partenerilor de afaceri. Printre aceștia s-au numărat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company și Cargo-Partener Expediții.

Anul 2013 a însemnat o serie de realizări pentru Turkish Airlines, una dintre acestea fiind deschiderea celei de-a doua destinații de zbor din România și totodată celei de-a 231-a destinații din lume – Constanța. De asemenea, tot în acest an, compania a obținut pentru a treia editie la rând titlul de ,,Best Airline in Europe” în cadrul Skytrax World Airline Awards.