Uleiurile vegetale pure de la Weleda cu arnică și lavandă – răsfăț pentru trup, inspirație pentru simțuri

Uleiurile esențiale au fost folosite încă din antichitate pentru proprietățile terapeutice pe care le au asupra minții și corpului uman. Astăzi, aromaterapia ne ajută să folosim beneficiile uleiurilor naturale prin combinarea acestora cu tehnici de masaj de relaxare, creandu-se astfel o frumoasă armonie între corp, minte și suflet.

La baza tuturor uleiurilor de corp Weleda se află uleiurile vegetale pure. Obţinute din seminţe şi fructe coapte în lumina naturală a soarelui, ele sunt adevărate surse de energie şi vitalitate. Spre deosebire de uleiurile minerale precum cel de parafină, uleiurile vegetale interacţionează cu epidermul. Ele nu formează un film izolator la suprafaţa pielii, permiţând acesteia să respire şi să se regenereze în mod natural.

După o zi încărcată și foarte agitată sau după o sesiune de activitate fizică intensă merităm să ne răsfățăm cu un masaj de relaxare care să ne liniștească mintea și corpul și să ne asigure un somn odihnitor, cât mai plăcut. Printre cele mai importante beneficii oferite de masaj se numără îmbunătățirea circulației sanguine, reglarea presiunii sângelui, îndepărtarea anxietatii, detensionarea musculaturii și îmbunătățirea somnului.

Masajele care folosesc uleiuri pe bază de plante naturale precum lavanda sau recoltate din flora spontană controlată precum arnica, ajută la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii si la eliberarea gândurilor negative acumulate de-a lungul zilei.

Printre cele mai importante proprietăți benefice ale Uleiului de arnică de la Weleda sunt reducerea rigidității articulare, a simptomelor de reumatism, dar si calmarea durerilor musculare. Acest ulei este recunoscut ca un puternic antiseptic și cicatrizant care ajută la consolidarea ligamentelor și a oaselor. În plus, conferă corpului protecție și elasticitate articulară și musculară. Uleiurile de floarea soarelui, de măsline și extractele vegetale din florile de arnică și frunzele de mesteacăn conținute de acest produs mențin pielea sănătoasă și elastică, stimulând funcțiile naturale ale pielii. Folosirea uleiului împreună cu un masaj de relaxare va îmbunătăți circulația sanguină în zonele problematice precum picioarele și-i va oferi pielii un aspect plăcut.  Preț: 59 Lei.

 

Uleiul relaxant de lavandă de la Weleda are proprietăți asemănătoare cu uleiul de arnică, însă dacă ai dureri persistente de cap sau dureri reumatice, acest ulei te va ajuta să scapi de ele prin reducerea intensității durerii. Uleiul relaxant de lavandă de la Weleda răspândește parfumul și căldura din Provence, reconfortând trupul și sufletul și generând un somn liniștit. Compoziția echilibrată de ulei prețios de migdale și ulei de susan, având o concentrație ridicată de acizi grași nesaturați, menține suplețea și finețea pielii. Dar asta nu e tot, Uleiul de lavandă de la Weleda induce o stare de echilibru emoțional și de liniște interioară, de calm și o mai bună stăpânire de sine! Preț: 69 Lei.

În trecut, grecii foloseau acest ulei pentru a-și trata infecțiile tractului respirator, dar și pentru a-și calma durerile din piept. În Japonia, multe companii pun picături de ulei de lavanda în instalațiile de aer condiționat pentru că medicii îl recomandă în stări de nervozitate excesivă sau surmenaj psihic. Pentru un somn liniștit si relaxant se poate pune pe pernă o picătură de ulei de lavandă, care-si va elibera imediat aroma proaspată și revigorantă.

Aplicate dupa baie sau duş, în strat subţire, pe pielea uşor umedă, uleiurile de corp Weleda vor fi mai rapid absorbite de piele având un efect mai puternic. Masate uşor, până ce sunt absorbite bine, uleiurile vegetale pure stimulează stratul subţire protector al pielii, ajutând la formarea unui înveliş cald în jurul trupului. Masajul cu uleiuri naturale este un tratament de frumuseţe ce hrăneşte profund pielea, ajută corpul şi mintea să se relaxeze și transformă o zi agitată într-una plină de energie. Astfel, vom face mai bine față problemelor de zi cu zi, dar ne destindem la fel de mult trupul și psihicul. Bucură-te de satisfacția oferită de aceste uleiuri și răsfață-te cât de des ai ocazia! Nu uita că e important să menții un echilibru între minte, corp și spirit și să trăiești în deplină armonie cu natura!

Produsele Weleda sunt testate dermatologic şi nu conţin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi şi parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Produsele sunt testate clinic şi nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Ele sunt produse în Germania, la Schwäbisch Gmünd, în apropiere de Stuttgart.

Produsele Weleda pot fi achiziţionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Help Net, dar şi din magazinele naturiste şi online, din toată ţara (MioBio, Naturalia, Napati, Biobunatati, etc). Aflaţi mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.

Despre Weleda

Orientată către viitor, dar cu mulţi ani de experienţă în spate, modernă, păstrându-şi însă tradiţia antropozofică, Weleda crează produse medicale şi de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura. Weleda a fost înfiinţată în anul 1921, că laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale şi produse complete de îngrijire a corpului!  Pentru informaţii suplimentare vizitaţi-ne pe www.weleda.com.ro şi  www.weledababy.ro.