Valos Kalos si Irina Hristu: „Copilul nostru face primul anisor !”
Da, se implineste 1 an de cand am pornit aceasta pasiune pusa in practica. Mai exact, data de 21 iunie va marca fix un an de cand am organizat primul PopUp Dinner, la noi acasa, inconjurati numai de prieteni.
Si cate s-au intamplat in acest an, greu de enumerat aici, insa vom mentiona cateva dintre ele.
Cu ce sa incepem ? Pai, in primul rand, toate s-au intamplat in ultimele 6 luni, anul trecut fiind mai linistit. Am organizat 24 de cine incheiate cu succes, primind numai laude; ne-am mutat din, si am revenit inapoi in Bucuresti; am aparut in primul nostru articol publicat (mai exact, in Omnivor jurnal de cultura gastronomica, scos de cei de la Decat o Revista), pe langa celelalte articole online, pentru care multumim tuturor; ne-am plimbat in 10 locatii cu cinele, unde am cunoscut numai oameni frumosi; ne-au trecut pragul peste 500 de oameni, si toti au plecat satisfacuti fara niciun repros; am participat la targuri, am aniversat persoane, am plans si am ras, s-au intamplat chiar foarte multe, pentru care multumim tuturor celor implicati direct sau indirect.
Intai, sa va punem la curent cu felul in care ne aniversam primul an de existenta.
Facem doua PopUp Dinner aniversare la Umbrella Hostel (care tocmai ce a implinit 1 an de existenta ca si noi, si este cel mai tare hostel bucurestean potrivit Tripadvisor.com, aflat intr-o casa veche restaurata, din anii 1920).
Marti 18 iunie, si Joi 20 iunie (inca mai sunt locuri). Pe parcursul cinelor vom avea o expozitie de colaje semnate Ovidiu Solcan ce pot fi si achizitionate ulterior. Olivia Verdes de la Oliv Floral Design ne va face niste aranjamente dragute pentru infrumusetarea mesei luuuuungi, aranjament special pentru cei 30 de invitati.
Cu aceasta ocazie aniversara, Irina pregateste un meniu romanesc din 4 zone ale tarii, reinterpretat insa cu influente din 4 bucatarii internationale, dupa cum urmeaza :
Starter – supa crema de fasole (traditionala din Ardeal) cu bacon, ceapa rosie caramelizata cu rozmarin si alte ingrediente [inspirata din bucataria italiana din Toscana]
Main – ce altceva mai traditional decat sarmale cu mamaliguta ? Ei bine, sarmale in foi de varza noua din vita si pui (traditionale Moldova) cu sos ardelenesc de hrean cu salvie, rosii uscate, stafide, nuci si orez salbatic plus alte ingrediente [inspiratie din bucataria turceasca] + mamaliga cu lapte (traditionala Muntenia), verdeturi si saute de ciuperci cu cimbru deasupra [inspiratie din bucataria italieneasca]
Desert – placinta cu branza (traditionala Dobrogea) din branza de vaci si ricotta, merisoare si papaya, apa de trandafiri si nuci, alaturi de alte ingrediente [inspiratie din bucataria germana si hawaiiana]
50 ron / persoana
Consumatie de la bar (unde vor fi preturi SUPER amabile)
Info si rezervari : 0726748978 Vali sau un mail la contact@popupdinner.ro
Vineri, sambata si duminica ne vedem la Backyard Weekend pentru care avem si un concurs pe pagina festivalului, cu sansa de a castiga o invitatie de 2 persoane la festival, pentru ziua de vineri 21 iunie. Tot ceea ce trebuie facut este sa dati LIKE paginii PopUp Dinner, urmat de un comment cu artistul preferat / asteptat la Backyard Weekend. Castigatorul il vom anunta joi pe facebook, prin random.org.
Iar joi 27 iunie, ne vom aniversa frumosul an de existenta printr-o MEGA petrecere la BASM, pe terasa si inauntru, cu un line-up de exceptie format din 5 dj (defapt sunt 8 in total) si un bufet absolut fantastic pentru care Irina se va da de 3 ori peste cap sa il realizeze. Detalii :
PopUp Dinner Year One Party
27 iunie / ora 21:00 / Basm (str. Zborului, nr. 2 – zona Sf. Vineri – Unirea)
Lineup : E M A P [epmeo] + That Couch Funk Collective + A L T O M [groove on] + M O R D E N [basm]
+ special guest la turntables (vinyls) : R O T O P E R C U T O R [groove on]
Bufetul va contine : 4 tipuri de Quiche / platou de branzeturi = brie, gorgonzola, chevre cu zmeura, miere, dulceata de visine cu curry, fagure, biscuiti subtiri / cuburi de pepene rosu cu feta si busuioc / cuburi de pepene galben cu prosciutto / frigarui rosii cherry si mozzarella / tartine paine italiana cu ricotta si masline, struguri caramelizati, nuci si miere / castraveti rotunzi cu salsa de mango ❋❋❋ frigarui french toast / frigarui pepene cu ananas / frigarui pepene galben si pere / cirese in ciocolata alba ❋❋❋ speculoos
Pentru a face posibil acest exceptional bufet, donatia la intrare in seara petrecerii va fi sub forma simbolica de = 10 RON = 🙂
Pe deasupra, primii 50 de invitati prezenti vor primi cate un borcan de speculoos cadou din partea Ciocolata Belgiana Leonidas pentru punctualitate 🙂
Ce ziceti, aniversam impreuna ?
Va asteptam !
Text: Valos Kalos