Un nou model de dieta pentru romani: « Mananca si arata bine!

« Mananca si arata bine! », cartea semnata Andreea Raicu, a intrat, dupa cateva saptamani de la lansare, in topul preferintelor romanilor in materie de nutritie si stil de viata sanatos.

Stilul de viata recomandat de Andreea Raicu a fost rapid apreciat de romani, asfel incat cartea – lansata la mijlocul lunii noiembrie – a ajuns pe locul 5, in aceeasi pozitie in care se afla « Povestile bucatariei romanesti » a lui Radu Anton Roman.

« Mananca si arata bine a aparut in urma interesului pe care l-am sesizat in legatura cu dieta mea, interes aratat atat de catre presa, cunoscuti si fani cat si de catre cititorii fideli ai site-ului www.andreearaicu.ro unde, inca de la lansare, am acordat o atentie deosebita alimentatiei echilibrate», spune Andreea.

Cartea este structurata in cinci capitole, fiecare dedicat alimentatiei intr-un anumit moment al zilei: Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari si Sucuri si smoothie-uri. Pe langa retete, in carte este mentionat si numarul de calorii/portie, astfel incat sa iti poti structura cu usurinta propriul regim alimentar.

« Mananca si arata bine! » este disponibila exclusiv in reteaua Diverta si online, pe www.dol.ro