Un nou sezon, un nou meniu la Chefs Experience

   

11755866_114285172246422_8745753660053505203_n

Chefs Experience este locul unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, locul ideal pentru o `altfel` de dupa-amiaza sau seara. De asemenea, Chefs îți pune la dispoziție și un spațiu business unde se pot organiza conferințe, sesiuni de training sau coaching, cocktail party si coffee break-uri.

 

 1.   Maduva de Vita coapta in Os cu Salata de Patrunjel

Textura maduvei suculente, usor rumenita in os este completata cu  paine prajita crocanta  si cu o salata revigoranta de patrunjel care balanseaza textura unctoasa a maduvei.

Maduva de Vita coapta in Os cu Salata de Patrunjel (2)

       2. Salata cu Branza Chevre coapta in crusta de Migdale, Spanac, si Piure de Mango

Fondanta si fina, branza Chevre din lapte de capra este coapta intr-o crusta crocanta din fulgi de migdale. Spanacul fraged alaturi de piureul fin de mango completeaza aceasta salata unica.

Salata cu Branza Chevre coapta in crusta de Migdale, Spanac, si Piure de Mango (2)

        3. Miel cu Sos de Rodii si Piure de Cartofi cu Ierburi

Combinatia inedita de gusturi dintre carnea de miel frageda impreuna cu sosul acrisor de rosii trebuie savurata bucatica cu bucatica, sa nu se piarda nimic din savoarea accesteia. Piureul clasic de cartofi este reinterpretat cu ajutorul ierburilor atent alese, pentru ca  asteptarile culinare sa fie cu mult depasite.

Miel cu Sos de Rodii si Piure de Cartofi cu Ierburi (2)

       4. Risotto cu Trufe, Rosii Cherry, Ghebe si Hribi

O alegere exceptionala care te duce cu gandul la o padure de munte. Selectia de ciuperci invaluie acest risotto intr-un gust cu adevarat savuros.

Risotto cu Trufe, Rosii Cherry, Ghebe si Hribi (2)

Parter (Tezaur Grand Office) Calea Floreasca 55, sector 1, Bucuresti
https://www.facebook.com/Chefs.Experience

Lasă un răspuns