Leonidas s-a lansat pe Calea Victoriei

Ieri, Leonidas România  a deschis oficial Ciocolateria Leonidas Victoriei, situată pe Calea Victoriei nr. 143, lângă Muzeul Enescu, sector 1, Bucureşti.

 IMG_999913

Deschiderea magazinului a coincis cu aniversarea a 100 de ani de existenţă a brandului Leonidas şi cu lansarea site-ului pentru comenzi on-line www.ciocolateriebelgiana.ro.

 IMG_9921

La eveniment au luat parte zeci de invitaţi. Aceştia au fost întâmpinaţi de actori pe picioroange, care le-au oferit spre degustare delicioasa ciocolată Leonidas. Oaspeţii s-au putut bucura, de altfel, de toată gama de praline Leonidas, inclusiv de celebra Manon Cafe, prima pralină care a cucerit Belgia în 1913 şi a cărei reţetă a rămas neschimbată. Punctul culminant al serii a fost demonstraţia oferită de gazda evenimentului, master francizorul Leonidas, Ion Codreanu. El a dezvăluit întregul ritual al ambalării savuroaselor praline într-o cutie cadou – ballotin.

Încă de la primele sale creaţii din 1913, reţeta de succes a companiei  Leonidas s-a bazat pe virtutea prospeţimii desăvârşite. Astăzi, Leonidas realizează peste 100 de varietăţi de praline belgiene de ciocolată de cea mai înaltă calitate şi prospeţime utilizând întotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%.

Păstrând tradiţia, dar şi inovând, Leonidas a reuşit an de an să surprindă piaţa cu produse originale şi arome noi şi să creeze praline belgiene delicioase, disponibile în peste 1400 de puncte de vânzare din întreaga lume.

Clădită pe filozofia „producerii pralinelor accesibile tuturor”, Leonidas continuă să creeze produse originale şi de artă culinară într-o atmosferă de apropiere şi comuniune. De-a lungul a patru generaţii, până în prezent, Leonidas acordă acelaşi respect moştenirii fondatorului său.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Leonidas reprezintă azi un secol de prospeţime, generozitate şi tradiţie.

 IMG_9944

Cu ocazia deschiderii Ciocolateriei Leonidas Victoriei s-a lansat şi site-ul www.ciocolateriebelgiana.ro, unde se pot comanda on-line cutiile de praline Leonidas cu livrare în toată ţara.

 IMG_9981

O caracteristică importantă a site-ului este faptul că fiecare client îşi poate personaliza comanda, respectiv îşi poate alege atât asortimentul de praline, în funcţie de preferinţe (ciocolată neagră, cu lapte, albă sau ciocolată asortată), cât şi hârtia de ambalat şi panglica.

IMG_9890

Gama de cutii cadou comercializate pe www.ciocolateriebelgiana.ro cuprinde peste 30 de opţiuni, începând cu varianta standard de ambalare a pralinelor – ballotin de diferite gramaje – până la cutii ce pot conţine peste un kilogram de ciocolată – Boite Prestige.