Un picnic perfect, în doi


De când nu ați mai ieșit la picnic? Vremea frumoasă ne îmbie să ieșim din case, să ne bucurăm de soare și de liniște în mijlocul naturii și să savurăm mâncarea preferată, așezați pe iarba verde. Dacă suntem însoțiți și de persoana dragă, imaginea este perfectă.

Toată lumea are nevoie de puțină inspirație, din când în când, așadar acest articol te va ajuta să îți imbogățești ideile când vine vorba despre un picnic perfect, chiar dacă nu ai mai facut niciodată asta, sau te situezi deja la polul opus, fiind un expert în organizarea unor astfel de ieșiri la iarbă verde.

Vei descoperi idei romantice, care vor umple timpul în doi, cu momente bune de imortalizat. Vei învăța ce să iei cu tine, unde să mergi și ce jocuri să te practici. Apropo, ia și un aparat foto, nu se știe când vei avea nevoie de el.

Un zâmbet și un coș de picnic plin cu bunătățiile care îi plac iubitei/iubitului, sunt tot ce ai nevoie pentru a o/îl face să se simtă special, iar momentele petrecute împreună vor fi pline de dragoste.

De obicei, picnicul în doi, care poate exprima frumusețea iubirii sau a unor aniversări speciale, este aliatul tău pentru ca ziua în sine să se transforme într-una de neuitat. Asta dacă și vremea ține cu voi.  Pune puțină magie lângă ideile romantice de picnic, data viitoare, când romantismul va pluti în aer.

Ce trebuie să aveți în vedere când vreți să ieșiți la picnic?

Un picnic nu înseamnă doar niște bunătăți mâncate în aer liber, combinate cu simțul libertății, cât poate să includă o mulțime de alegeri diferite.

Astfel, mâncarea poate să fie transportată într-un rucsac ușor, într-o geantă specială pentru mâncare, o ladă frigorifică sau în diferite coșuri sau plase; modelul clasic din materiale naturale este ideal, încearcați să îl luați pe acela care este destul de încăpător pentru ceea ce vreți să luați cu voi, de la mâncare la băutură și alte ustensile folositoare.

Locul de amplasare ar putea fi o pajiște mărginintă de copaci, cu parfum de flori sălbatice, sub o umbrelă de soare, alături de valuri blânde pe un țărm cu nisip, un paradis de frunze sau chiar în mijlocul unui oraș.

Cel mai important articol este pătura, în sine. Luați o pătură mai groasă și confortabilă, colorată și destul de mare pentru a vă putea mișca în voie pe aceasta.

Mâncarea este alegerea voastră, atât cât vă permite coșul de picnic. De la brânzeturi la salate de tot felul și altele, trebuie să le depozitați cu grijă în recipiente specifice, ca să nu se verse. Nu uitați tacâmurile!

Asortați băutura perfectă alimentelor alese. Păstrați băutura rece pentru consum. Dacă nu ați luat o ladă frigorifică, puneți sticlele la umbră (chiar sub pătură dacă în împrejurimi nu aveți umbră) sau, dacă este posibil, într-o apă curgătoare. Tirbușonul nu trebuie să îl uitați dacă ați luat vin.

Atmosfera poate fi întreținută cu muzică. Alegeți de acasă cele mai romantice piese sau acelea pe care le îndrăgiți amândoi.

Jocurile sunt binevenite, deoarece prelungesc timpul petrecut în natură alături de persoana iubită. Remi, șah, table, cărți, scrabble, sunt doar câteva dintre jocurile care se pot juca în cuplu.

Alexandra Ghiță

Surse foto:

picnicbasketsite.com

mywedding.com