Un zâmbet mai alb, instant!

Colgate introduce un produs inovator – noua pastă de dinţi Max White One Optic, ce îţi oferă un zâmbet mai alb, instant, chiar de la prima utilizare, pentru ca tu să te bucuri oricând de un look impecabil! Colgate Max White One Optic completează rutina de înfrumuseţare zilnică, fiind alegerea ideală pentru obţinerea unui zâmbet alb şi frumos în timp record, prin formula inovatoare ce conţine iluminatori optici care reflectă lumina.

 Machiaj de seara - Anca Buzea pentru Colgate Max White One Optic Machiaj de seara (detalii ochi) - Anca Buzea pentru Colgate Max White One Optic Machiaj de zi - Anca Buzea pentru Colgate Max White One Optic

Noul produs beneficiază de o campanie puternică de promovare în mediul digital, TV şi în magazine, pe tot parcursul lunii mai. În mediul online, Colgate Max White One Optic pune la dispoziţie platforma perfectă pentru crearea unei comunităţi de beauty, unde utilizatoarele pot posta şi consulta sfaturi de înfrumuseţare, toate acestea reunite pe un micro-site dedicat (beautyguide.colgate.ro). În plus, în magazinele partenere, consumatorii sunt recompensaţi cu multe premii instant şi pot participa la activări speciale, ce constau în schimbări de look sau şedinţe foto.

 

 

Un zâmbet irezistibil, asigurat de noul Colgate Max White One Optic

 

Noul produs Colgate Max White One Optic devine accesoriul preferat al femeilor active, care doresc să se bucure de rezultate vizibile într-un timp scurt. Pasta de dinţi Colgate Max White One Optic are la bază o formulă inovatoare, ce conţine iluminatori optici care reflectă lumina pentru a albi dinţii instant, după periaj.

Un zâmbet de un alb irezistibil se poate obţine cu ajutorul formulei inovatoare Colgate Max White One Optic în doi paşi simpli:

  •  Primul pas este să cureţe petele de pe suprafaţa dinţilor cu ajutorul particulelor de silice.
  •  În pasul doi, iluminatorii optici oferă un efect de albire instant, fiind activaţi în timpul periajului. Iluminatorii optici sub formă de particule albastre conţinuţi de Colgate Max White One Optic se răspândesc în timpul periajului, transformând pasta de dinţi într-o spumă albastră. Acţiunea particulelor din spumă permite luminii albastre să fie reflectate de smalţ, ajutând dinţii să pară mai albi, instant.

Pentru a te bucura de rezultate excelente, dedică melodia ta preferată periajului! Astfel, oricând ai nevoie de un zâmbet proaspăt, acordă 3 minute speciale periajului, timp în care poţi asculta melodia preferată.

Află mai multe detalii despre noul produs în cadrul secţiunii dedicate pe website-ul www.colgate.ro, unde tehnologia folosită de Colgate pentru noul produs este prezentată sub forma unui video interesant!

Gama Colgate Max White One conţine cele mai avansate produse de albire dentară din portofoliul Colgate, fiind dedicată femeilor active, ce acordă o deosebită atenţie sănătăţii şi frumuseţii. Linia dispune de patru variante de paste de dinţi, fiecare cu beneficii specifice: Max White One, Max White One Luminous, Max White One Active şi cel mai nou produs, Max White One Optic.

Premii atractive pentru zâmbete albe, instant

În perioada 2 mai – 8 iunie, zâmbetele irezistibile sunt răsplătite instant în cadrul unor activări speciale în magazinele-partenere: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland.

Consultanţii de sănătate orală Colgate vor oferi recomandări consumatorilor asupra produselor de îngrijire orală din gama de albire, care răspund cel mai bine nevoilor lor specifice. Mai mult, aceştia au ocazia de a câştiga premii instant la achiziţionarea oricărei paste de dinţi Colgate din gama de albire, prin intermediul unei aplicaţii pe tablete, pusă la dispoziţie de echipa Colgate.

În plus, în zone dedicate, consumatorii pot beneficia de o schimbare de look instant, într-un mini-salon, special amenajat în magazine.

Ghidul de frumuseţe Colgate Max White One

 

Zâmbetul alb, instant, oferit de Colgate Max White One Optic pune în valoare frumuseţea naturală, fiind accesoriul perfect pentru orice ţinută. Fiecare persoană deţine propriile secrete de frumuseţe pentru un look plin de stil!

În cadrul acestei campanii, Colgate Max White One Optic a creat un micro-site (beautyguide.colgate.ro), unde utilizatoarele pot scrie propriile sfaturi şi pot consulta recomandările specialiştilor Colgate sub forma unui ghid de frumuseţe electronic, extrem de util şi atractiv. Pentru un look de neuitat la prima întâlnire, am pregătit o mini-sesiune de beauty styling cu ajutorul unui make-up artist!

Orice persoană îşi doreşte să arate superb la prima întâlnire! Astfel, ne petrecem timpul, până în ultimul moment, în faţa oglinzii pentru a ne asigura că rochia aleasă se potriveşte cu machiajul ochilor şi cu nuanţa rujului. Ce se întâmplă însă când zâmbetul, accesoriul cel mai natural, nu se ridică la nivelul aşteptărilor?

Pentru un zâmbet alb obţinut imediat, Colgate Max White One Optic este alegerea potrivită. Această nouă pastă de dinţi garantează un zâmbet mai alb, instant, oferindu-ţi încrederea de care ai nevoie pentru acea primă întâlnire.

Dacă zâmbetul alb, strălucitor este un accesoriu permanent, tendinţele în machiaj diferă de la un sezon la altul. Make-up artist-ul Anca Buzea (ancabuzea.ro) a realizat un tutorial foto în care prezintă pas cu pas cum se realizează cel mai trendy machiaj de zi şi de seară pentru o primă întâlnire reuşită!

Cel mai atrăgător machiaj de zi, dar şi cel mai simplu de realizat, constă în aplicarea rujului roşu. Însă, pentru a obţine un efect WOW, există câteva secrete: gomajul buzelor şi o dantură impecabilă.

Gomajul buzelor se realizează utilizând zahăr brun sau bicarbonat de sodiu, în timp ce pentru albirea dinţilor produsul recomandat este Colgate Max White One Optic, rezultatele fiind vizibile de la prima utilizare.

Tenul nu trebuie pudrat excesiv, deoarece textura mată accentuează ridurile de expresie. Atât zâmbetul, cât şi chipul vor arăta mai fresh dacă tenul are un aspect mai dewy, efect obţinut prin utilizarea unui BB cream sau a unui tinted moisturizer. Un strop de culoare în obraji va conferi un aspect odihnit, relaxat, tânăr, drept pentru care este recomandată folosirea unui blush roz-piersică, aplicat într-un strat discret, evitându-se blush-urile maronii sau pudrele bronzante.

Pentru seară, machiajul smokey eyes creează un aer misterios şi o apariţie ca în poveştile „1001 de nopţi”. Efectul smokey eyes nu se obţine doar prin simpla aplicare a unui fard negru, fiind recomandată combinarea acestuia cu alte nuanţe precum maro, bej sau chiar bleumarin sau verde. Pentru a evita un look „obosit”, cearcănele trebuie foarte bine camuflate, utilizând un anticearcăn cu grad mai mare de acoperire, fixat ulterior cu pudră compactă. Aplicarea unui blush într-o nuanţă caldă de piersică sau cu o tentă maronie, însă nu prea închisă, va completa perfect machiajul ochilor.

Și nu uita, un zâmbet mai alb şi un machiaj impecabil sunt armele tale pentru o apariție impresionantă la prima întâlnire!