Vara asta se poartă shoppingul în București Mall și Plaza România!

Din 15 iunie, București Mall și Plaza România îți premiază cumpărăturile de vară. Cadourile surpriză și premiile instant încing atmosfera estivală.

Fie că vorbim despre ținute vaporoase, bijuterii superbe, produse de beauty și accesorii colorate, campania din București Mall și Plaza România te pregătește pentru zilele însorite și serile răcoroase ale lui Cireșar.

Nicicând pregătirile de vacanță nu au fost mai îmbietoare! Pasionații de shopping au motive din plin să se gândească la călătorii și aventuri îndrăznețe! Premiile instant care vor răsplăti shopping-ul sunt ideale pentru a însoți iubitorii de vacanță către orice destinație.

 Cumpărăturile de 200 de lei, respectiv 150 de lei își aduc la București Mall și Plaza Romania cadouri încântătoare, parfumuri irezistibile, accesorii de vacanță, invitații la film și produse cosmetice, toate oferite de magazinele partenere în limita stocului disponibil. Fiecare bon îți garantează un premiu pe loc.

 Detalii pe paginile de Facebook București Mall și Plaza România precum și pe site-ul www.bucurestimall.com.ro și pe www.plazaromania.ro