Videoul care a emoționat o lume!

Videoul care a emoționat o lume! Și-au unit viețile cu 10 ore înainte ca el să moară

Viața este prea scurtă pentru a ne putea permite să ne batem joc de ea. Uneori, mult mai scurtă decât ne-am fi așteptat. Poveștile de viață sunt cele mai bune exemple pentru propria noastră experiență. Contează să pui în prim plan cel mai firesc și puternic sentiment:  dragostea.

Rowden Go și iubita lui Leizel May urmau să se căsătorească în luna iulie, în ziua în care mirele ar fi împlinit 30 de ani. Acest lucru nu a mai  avut loc. La sfârșitul lunii mai, Rowden a fost diagnosticat cu cancer de ficat în stadiul IV. Șansă de a-și reveni nu mai avea. Ultima dorință a bărbatului a fost tulburătoare: acesta a cerut-o în căsătorie pe scumpa lui iubită și a rugat-o să fie aleasa lui înainte ca el să moară.

Familia a avut doar o zi la dispoziție pentru a organiza totul. La ceremonie au participat doar rudele și copilașul de 2 ani al tinerilor. Boala lui Rowden era în stare avansată, astfel că ceremonia au organizat-o chiar la spital. Fratele lui Rowden a filmat totul și apoi a postat filmulețul pe YouTube. Acesta a strâns deja milioane de vizualizări.

Rowden a murit pe 11 iunie, la 10 ore după ce a spus un ultim dar cel mai important “DA”!

Prețuiește fiecare clipă. Simte, iubește, trăiește!