Vitalact Immunity Junior – ajutorul de nadejde al mamicilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii, cercetarile si experienta a milioane de mamici au dovedit ca cea mai buna cale prin care iti poti hrani copilul este aceea de a-l alapta. Daca din motive specifice nu poti face asta, solutia o reprezinta formulele de lapte pentru nou-nascuti si bebelusi. In prezent, acestea au ajuns la o compozitie extrem de elaborata, care aduce celui mic toti nutrientii de care are nevoie pentru o buna dezvoltare si sunt adaptate ritmului de crestere al copilului. De aceea este important sa stii ce contine laptele praf pentru a-l adapta la nevoile si particularitatile copilului. Bineinteles, la fel de important este sa te consulti inainte cu medicul pediatru pentru a alege corect si in avantajul sanatatii celui mic.

Un alt lucru important de stiut este ca un lapte mai costisitor nu este neaparat un lapte mai bun pentru copil. Copilul poate prefera un anumit lapte praf datorita diferentelor in ceea ce priveste gustul si consistenta laptelui.

Vitalact Immunity Junior de la Ropharma este formula naturala de lapte praf ce respecta indeaproape formula laptelui matern si o imbunatateste prin combinatii complexe de proteine, grasimi si vitamine, astfel ca este usor adaptabil la nevoile nutritionale individuale ale bebelusului. In plus, asigura un aport energetic ridicat si stimuleaza apetitul.

Un beneficiu esential al Vitalact Immunity Junior este combinatia inovatoare dintre lactoferina si colostru ce intareste protectia imunitara a bebelusilor, asigura aportul de imunoglobuline si anticorpi necesari organismului si garanteaza doza optima de minerale, vitamine si aminoacizi de baza.

Colostrul este obtinut din laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere si datorita compozitiei bogate in nutrienti asigura fundatia unui sistem imunitar puternic, actionand asemenea unui antibiotic si antiviral natural cu proprietati antioxidante. El are un continut mare in minerale precum sodiu, potasiu, calciu si fosfor, in proteine, dar totusi scazut in carbohidrati (cum ar fi lactoza) sau in grasimi. Mai mult decat atat, colostrul combate o mare parte dintre viitoarele alergii alimentare ale copilului, proteinele din compozitia lui asigura mentinerea unui nivel de glicemie echilibrat, are efect laxativ si contine o multime de celule vii care protejeaza copilul de agentii patogeni.

Lactoferina imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism, intareste sistemul imunitar si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor (imunoglobulinelor). Totodata este o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor. Acesta functioneaza ca un modulator imunitar, avand efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen si antiinflamator.

VITALACT-Imunity-junior

Formula de lapte praf Vitalact Immunity Junior de la Ropharma este fabricata din ingrediente naturale provenite din surse proprii, controlate si produse intr-un mediu steril: materii prime de origine animala (lapte crud, zer demineralizat si lapte colostral liofilizat), grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza, vitamine si minerale. Aceasta formula asigura copiilor o alimentatie completa, complexa si echilibrata, iar mamele ar trebui sa ia in considerare includerea unui astfel de produs in alimentatia copiilor, produs care poate influenta pozitiv dezvoltarea si sanatatea lor ulterioara.

Cum ii administrezi micutului tau Vitalact immunity Junior?

Cutiile Vitalact Immunity Junior contin fiecare cate 400 de grame de lapte praf si cate o mensura nesterila. Mensura plina reprezinta echivalentul a 4.4 grame de lapte praf. Modul de preparare al laptelui consta in dizolvarea a 3 mensuri pline de lapte praf in 90 ml apa fiarta si racita. In acest fel, se vor obtine aproximativ 100 ml de lapte praf reconstituit. Produsul nu trebuie administrat copiilor care prezintă intoleranta la lactoza.

Vitalact Immunity Junior este disponibil in farmaciile Ropharma din toata tara, dar poate fi comandat si online pe www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 25,90 RON.