Vreau in Thassos in TFB4!

 

Am aflat de acest proiect (http://fotounion.ro/blog/tfb/hai-cu-noi-in-thassos/) acum cateva zile, de la prietena mea bloggerita Mona (http://frommonawithgloss.ro/). Ea este cea care ma tine mereu conectata la viata bloggerilor, cu toate concursurile, evenimentele si proiectele speciale. Vietile noastre s-au intersectat in timp la tot felul de evenimente dedicate presei si bloggerilor. In timp s-a inchegat o prietenie frumoasa, si am inceput sa ne sustinem una pe cealalta putin cate putin in tot felul de proiecte din domeniul  lifestyle – beauty, fashion si travel.

Recunosc, eu nu am atata energie pentru a face atatea lucruri ca ea, inca am o banuiala ca bloggeri au „puteri” super speciale si extra timp fata de noi restul, altfel nu imi explic de unde atata energie pentru job, blog si viata persoanala. Eu i-as spune pasiune si daruire, pasiune, care, daca esti un om norocos se transmite. Si asta face Mona pentru mine, imi arata cum imi pot da un contur pasiunilor mele, cum le pot face sa prinda viata.

M-am hotarat sa particip la Tabara de Fotografie pentru Bloggeri tot spontan, cu cateva ore inainte de expirarea timpului de inscriere.

Nu aveam laptop, internet sau orice altceva care sa ma ajute sa imi scriu articolul – doar un telefon, si putina imaginatie pentru a surprinde cateva momente din viata mea – simpla si spontana

Trebuia sa creez un eseu fotografic alcatuit din 7 imagini plecand de la urmatorul citat:

“Omul este masura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt intrucat sunt

si a celor ce nu sunt intrucat nu sunt”.

Inca de la inceput am avut o singura idee in minte, viata simpla si spontana. Asa cum a fost in ultimile mele 3 zile. Nimic planuit.

Asa ca in doar 3 zile am simtit ca traiesc momente cat traiesc altii in luni de zile.

Omul este masura tuturor lucrurilor …

…pentru ca in viața trebuie sa iti încerci norocul, si cel mai important e sa stii sa il si imparti.

Omul este masura tuturor lucrurilor …

…pentru ca uneori grijile tale se duc doar sufland in ele 🙂

Omul este masura tuturor lucrurilor …

…pentru ca viata luata la pas e live, in direct 🙂

Omul este masura tuturor lucrurilor …

… pentru ca viata te duce in locuri la care doar visai cu ochii deschisi

Omul este masura tuturor lucrurilor …

…pentru ca uneori trebuie sa ai rabdare, si sa ii lasi pe cei de langa tine sa iti indeplineasca o dorinta. Ce ar insemna daca ar trebui sa ne indeplinim singuri toate visele?

Omul este masura tuturor lucrurilor …

…pentru ca trebuie sa invatam sa ne luam energia pentru viata din tot ceea ce ne inconjoara. Iubesc animalele, am deja 3 pisici si un caine, si am doar 23 de ani, ma gandesc oare in cativa ani cate animale o sa mai reusesc sa strang pe langa mine? 🙂 Caii in schimb imi inspira o frumusete pura si blanda.

Omul este masura tuturor lucrurilor …

Pentru ca familia inseamna radacini care nu pot fi rupte, taiate sau distruse. Mama si tata. Primele doua cuvinte pe care invatam sa le rostim cand suntem doar niste pui de oameni. Singurele cuvinte care conteaza de-a lungul vietii noastre.

Acum visez ca voi participa in TFB4 alaturi de prietena mea Mona, de unde ne vom intoarce cu si mai multe informatii si abilitati fotografice care sa ne ajute pe viitor.

Text inscris in concursul Arche – Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul BancpostCosmoteSamsung Galaxy S4FordF64,Booking GreeceIzvorul Cristalin.