VUNK, puşi pe fugă de fani!

VUNK lansează cel de-al 20-lea videoclip din cariera lor, la noul single „Scapă-mă de ea”.

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc în Chişinău, unde s-a ţinut şi un casting special, iar restul în „Casa de Cultură Ion Manu” din Otopeni. Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoţii, „de inima lor” dar într-un final, cedează şi trebuie să le accepte aşa cum sunt.

În acelaşi timp, în secvenţele de play cu trupa, băieţii de la Vunk sunt invadaţi, fugăriţi şi chiar dărâmaţi de fanii care aleargă printre ei, toată „nebunia” fiind parte din scenariu.

Regia clipului este semnată tot de fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea, care şi-au pus „ştampila” atât pe videoclipurile „Pleacă!”, „Lacrimi de coniac”, cât şi pe primul dvd al trupei, „Vunk la înălţime”.

„Scapă-mă de ea” este primul single de pe următorul album Vunk, care va fi lansat în toamnă. În acelaşi timp, acest clip lansează o campanie-premira pentru piaţa de videoclipuri din România.

„N-am filmat întâmplător acest clip în Chişinău. Ne-am propus ca toate clipurile de pe următorul album să le filmăm în străinătate, în ţările în care sunt foarte mulţi romani. Am început cu Moldova, pentru că există o sensibilitate aparte legată de despărţirea celor două popoare, doar la nivel politic, nu şi afectiv.

Am şi specificat la finalul clipului că inimile din cele două ţări nu sunt stricate, ele bat la fel, în limba romană. Ideea campaniei pe care vrem să o iniţiem începând cu acest clip, este aceea de a aduce România mai aproape de cei plecaţi din ţară, nu contează din ce motive. Ceea ce vrem să le spunem tuturor şi să le amintim este că România e o lume, nu doar o ţară.”

Aici puteţi urmări noul videoclip VUNK – Scapă-mă de ea: