Weleda oferă întotdeauna bebelușului tău buna dispoziție de care are nevoie

Încă din primele clipe de viață trebuie să-i acorzi bebelușului tău cea mai bună îngrijire, oferindu-i pielii sale cele mai delicate atingeri. Iritațiile provocate de scutece sunt des întâlnite la bebelușii cu vârste între 4 și 15 luni, aceștia fiind afectați de aceste eczeme la fiecare 2 luni. Cauzele acestor iritații sunt multiple, însă efectul lor neplăcut poate fi îndepărtat printr-o igienă corectă și o îngrijire cu produse eficiente și de cea mai bună calitate.

Dacă ești mămica, cu siguranță cunoști faptul că iritațiile provocate de scutece afectează buna dispoziție a bebelușului tău. Pentru a înlătura acest disconfort ar trebui să știi care sunt cauzele acestor eczeme.

 Cea mai frecventă dintre ele este igiena necorespunzătoare și folosirea neadecvata a scutecelor și a șervețelelor umede. Pe acestea din urmă evitați să le folosiți, de câte ori este posibil. Sugarii hrăniți cu lapte praf de la câteva luni sunt, de asemenea, mult mai predispuși la astfel de iritații, bacteriile dezvoltându-se mai rapid în mediul alcalin produs de laptele praf. Chiar dacă nu te-ai fi gândit niciodată, apariția dinților poate să fie o altă cauza frecventă a iritațiilor de acest fel.  În plus, trebuie să eviți factorii precum umiditatea și căldura locală care îi pot provoca micuțului tău disconfort. Pe lângă scutecele de unică folosință  care, prin noua tehnologie de creare a acestora, lasă pielea bebelușului să respire, o cremă care să amelioreze iritațiile micuțului tău ar trebui să fie nelipsită din gama de accesorii de îngrijire a acestuia.

Weleda este mereu aproape de bebelușul tău

Ți-ai dori ca această problemă să dispară și să-i oferi micuțului tău confortul de zi cu zi? O soluție la problemele tale este Crema de gălbenele pentru zona scutecului de la Weleda. Iritațiile cauzate de folosirea scutecelor pot fi calmate rapid prin aplicarea acestei creme ce are un efect de calmare și vindecare dar și de protecție, similar cu cel al unei bariere.

Oxidul de zinc alături de extractele de mușețel și gălbenele înlătură iritațiile și mâncărimile iar lanolina și ceara de albine protejează pielea bebelușului tău, lăsând-o să respire. Roșeața și inflamațiile dispar în cel mai scurt timp datorită proprietăților benefice pe care le au florile de gălbenele și mușețel din compoziție. Cu siguranță efectul se va vedea imediat, micuțul tău simțindu-se din nou vesel!

Încă nu te-ai convins? Atunci trebuie să ai în vedere proprietățile benefice pe care le au mușețelul și gălbenelele asupra pielii copilului tău. Mușețelul este o plantă foarte valoroasă, cu numeroase proprietăți, printre care le amintim pe cele antiseptice, analgezice, antialergice, sudorice și cicatrizante, de stimulare și regenerare a pielii. Gălbenelele tratează o gamă variată de afecțiuni, printre care și plăgile, ulcerațiile și eczemele pielii. Principiile active din gălbenele determină circulația sângelui, de aceea cicatrizarea rănilor se face foarte rapid, iar crema de gălbenele de la Weleda are în vedere tocmai acest principiu! Produsele Weleda sunt certificate natural și organic de către NaTrue și nu conțin coloranți, conservanți și nici un alte fel de produs de sinteză. Toate acestea fac ca produsele Weleda baby să fie recomandarea numărul unu a moașelor din Germania, ceea ce face mare cinste! Și în România ne mândrim cu recomandări, din partea medicilor pediatri, bazate pe experiență și eficacitatea produselor Weleda. Iată ce spune Medicul pediatru Ana-Maria Briot, despre Weleda baby:

Modul de aplicare al cremei este extrem de simplu, având însă un efect imediat. La schimbatul scutecului spală fundulețul bebelușului de câte ori este posibil sau poți curăța fundulețul bebelușului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puțin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea Crema de gălbenele pentru zona scutecului masând ușor ca să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între fundulețul iritat și umezeală. Dacă iritația este foarte roșie sau dureroasă, se recomandă să utilizați Crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului. Preț recomandat: 32 Lei.

De ce ai alege produsele Weleda?

Pentru că acordă o atenție deosebită bebelușului tău creând produse naturale, organice, de cea mai bună calitate, preocupându-se în același timp de buna dispoziție a acestuia, Weleda este alegerea de care vei fi întotdeauna mândră. Este bine să știi că produsele Weleda conțin doar ingrediente pure, foarte bine tolerate de pielea bebelușului, iar gama Weleda baby:

  • Nu conține niciun fel de substanțe sintetice pentru parfum, culoare sau conservare, nici materii prime pe bază de uleiuri minerale
  • Produsele pot fi utilizate din prima zi de viață datorită ingredientelor natural
  • Prezintă o bună toleranță confirmată dermatologic
  • Produsele sunt create împreună cu moașe și doctori din Germania