Zoe Saldana la premiile MTV Movie 2013

Zoe Saldana şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al MTV Movie Awards într-o ținută fabuloasă, compusă dintr-o fustă lungă înflorată si un top negru, pe care a ales să o completeze cu o coafură cu bucle lejere, creată de stilistul vedetelor, Mara Roszak.

 

 

“Am decis că pentru această ţinută cea mai potrivită coafură este una uşoară, lejeră, care să transmită o atitudine naturală, de libertate, complementară înfăţişării lui Zoe”, a explicat Mara Roszak.

 

Cum a fost creată coafura:

“Am început prin a aplica pe părul ud al lui Zoe Tratamentul Light Moroccanoil, pentru ca mai apoi să-l usuc cu peria rotundă Moroccanoil.”

“Apoi, pentru volum, i-am fixat părul în creştetul capului cu clipsuri mari, urmând să aplic Spray de păr strălucitor cu fixare medie Moroccanoil pentru mai multă susţinere şi pentru a întări structura firului de păr.”

“După ce am scos clipsurile, am luat secţiuni de păr la întâmplare, pe care le-am ondulat de la jumatatea părului spre vârfuri.”

 “În momentul în care tot părul era ondulat, am început să despart buclele, răsfirându-le cu degetele.”

 “Pentru a finisa coafura şi pentru a-i oferi un look natural, cu mai multă susţinere şi strălucire, am aplicat Spray de păr strălucitor cu fixare medie Moroccanoil.”

Produse folosite:

Tratamentul Light Moroccanoil® are o formulă hrănitoare, care transformă părul în mod miraculos, oferindu-i un aspect sănătos, neted, uşor de coafat. Preț: 189 lei

Peria rotundă Moroccanoil® este utilă pentru toate tipurile de păr. Este perfectă pentru a coafa părul şi a crea bucle cu volum. Utilizează tehnologia cu ceramică cu cristale şi ioni, care ajută la netezirea părului, reducând din timpul destinat uscării părului şi îmbunătăţind aspectul acestuia, printr-un plus de strălucire. În curand în România


Sprayul de păr strălucitor cu fixare medie Moroccanoil® oferă o fixare flexibilă, de lungă durată, fără a lăsa reziduuri lipicioase, care ar afecta luminozitatea şi strălucirea părului. Spray-ul conţine o formulă cu o combinaţie de ingrediente foarte sofisticate, la care se adaugă şi uleiul de argan, care ajută la crearea şi păstrarea coafurilor fine, naturale. Preț: 97 lei