Anii ’20 prind puls în 2012!

Art Deco, Daisy Buchanan, Mondrian, jazz, sunt protagoniştii anilor ’20. “The Roaring Twenties” oferă lecţii de stil pentru sezonul primăvara/vara 2012. Aşa că nu ne rămâne decât să aflăm cum putem să îmbrăţişăm timpurile trecute pline de istorie şi elegantă şi să adaptăm câteva ţinute chic.

Iată câteva idei despre cum poţi să fii o Daisy Buchanan modernă:

Adopta o siluetă simplă, cu talie căzută, purificată de ornamente inutile. Rochia este accesoriul principal. Nu trăi cu impresia că rochia cu talie căzută nu te avantajază. Indiferent de forma corpului tău ea va cădea aşa cum trebuie dacă este făcută din materialul potrivit. Mătase, voal sau şifon… astfel de materiale vor curge pe silueta ta şi o vor modela. În plus, când vei fi în mişcare vei arăta ca o zeiţă

Flapper style-Lasati ciucurii să cadă! O astfel de rochie merită purtată la orice petrecere sau eveniment special… la orice mişcare rochia ta îţi va accentua postură şi va fi cel mai fidel partener de dans, franjurile mişcându-se după bunul tău plac. Numai aşa poţi spune că dansezi jazz.

Printurile geometrice întregesc stilul Deco. Gucci a pus accent pe geometrie în colecţia sa de primavara- vara 2012 şi s-a dovedit a fi un veritabil Mondrian, însă întregind efectul cromatic cu mult mai multe culori şi nuanţe decât roşu, galben şi albastru. Ieşi în evidenţă cu un prinţ deco reuşit şi lăsă privirile altora să vorbească.

Tunsoare scurtă cu o cordeluţă orizontală legată pe frunte. Însă pentru a adopta acest stil trebuie să ai curaj să îţi tai frumoasele şuviţe lungi şi îngrijite. Dar cine ştie… poate a venit vremea de o schimbare şi stai fără griji că îţi va creşte cât ai zice chic! Plus că va fi şi mult mai sănătos.

Pălării mici, mulate, care să contureze forma capului. Nu poţi să negi că ai probat măcar o dată pălăriile bunicii şi surprinsă ai realizat cât aer de feminitate îţi oferă. Capul tău parcă se transformă în unul de păpuşă şi cu un ruj roşu deja poţi începe să frângi inimi.

Mireasa anului 2012 care vrea să adopte acest stil va marca prin eleganţă şi creativitate.

Nu degeaba se numesc “The roaring 20’s”… dacă până acumnu i-am auzit, cu siguranţă anul 2012 a fost zguduit din trecut de sunetul lor.

Articol scris de Cristina Dan