ANIMA 3 Fete Negre, cadoul perfect de Crăciun!

Descoperă aromele surprinzătoare ale vinului semnătură pentru Aurelia Vișinescu:

ANIMA 3 Fete Negre, cadoul perfect de Crăciun!

Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie_2

ANIMA 3 Fete Negre, vinul semnătură pentru Aurelia Vișinescu este un asamblaj de Fetească Neagră din trei ani de recoltă diferiți, învechit în baricuri din stejar românesc.

Lansat la sfârșitul anului 2011, având mai puțin de 2000 de sticle, ANIMA 3 Fete Negre a ajuns astăzi la seria 006 (asamblaj din recoltele anilor 2014, 2015, 2016).

Despre asocierea îndrăzneață a aceluiași soi din ani de recoltă diferiți, oenologul și co-proprietarul cramei Domeniile Săhăteni, Aurelia Vișinescu spune că a creat acest cupaj din pasiune pentru inovație, dorind totodată să ofere un vin complex în care notele subtile specifice fiecărui an de recoltă au propriul aport.

Este un vin rafinat cu arome intense de fructe negre bine coapte, ciocolată amăruie și iz vanilic provenite de la lemnul de stejar. Are un gust bogat, cu nuanțe de prună, marmeladă, cafea și tabac. Acest vin se poate savura alături de carne de vită, miel și vânat, dar și branzeturi sau ciocolată neagră, fiind o alegere perfectă pentru masa festivă de Sărăbători!

Vinul este disponibil în sticle de 0.75 ml, dar și într-o ediție MAGNUM (1,5 l) într-o serie de restaurante și magazine de specialitate.

Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie_3 Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie_4 Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie_5 Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie_6 Degustare_Aurelia_Visinescu_13_noiembrie