AquaCycling, o noua tendinta in fitness in 2015

Tot mai mulți români sunt preocupați de felul în care arată si optează pentru un stil de viață sănătos, din care sportul nu lipsește. Tocmai de aceea, operatorii de fitness introduc în fiecare an noi tehnici de antrenament, care pot satisface și cele mai exigente și moderne cerințe. Club Moving propune ca noutate în cluburile sale clasele de AquaCycling, activitatea care a revoluționat fintessul acvatic, dezvoltată de HydroRider, lideri pe piața aparaturilor de fitness acvatic.

aquacycling1

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie în locațiile Club Moving București (Zona Floreasca) și în Club Moving Otopeni. Ambele locații dispun de câte 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe săptămână. Antrenorii Club Moving au urmat cursuri intensive de pregătire și au fost acreditați pentru a putea susține cursurile de AquaCycling.

 „AquaCycling este un fenomen în domeniul fitness-ului datorită beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se văd încă de la primele ședințe: arderea rapidă a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, îmbunătățirea circulației și, foarte important, impactul redus asupra articulațiilor. Ne bucurăm că prima clasă de probă fost un real succes, toate locurile fiind ocupate în avans. Și, pentru că cererile cresc, ne-am decis să introducem trei astfel de clase săptamânal”, a declarat Alina Erbiceanu, Marketing Manager Club Moving România.

aquacycling3

Pachetele pentru clasele AquaCycling – HydroRider pot fi achiziționate separat, fără a fi necesar un abonament la club sau pot fi un serviciu suplimentar pentru cei care dețin un abonament Club Moving. Clienții Club Moving Otopeni și București care dețin abonamente anuale, pot participa gratuit la clasele AquaCycling până la sfârșitul lunii februarie.

“AquaCycling este o formă de antrenament care se adresează tuturor. Este o noutate, întrucât, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, în mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranță. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitări de sex, vârstă sau necesitatea unei condiții fizice de invidiat”, a adăugat Delia Iliasa, General Manager Club Moving România.

Prețul unui pachet de 10 ședințe  de AquaCycling este de 120 Euro, cu TVA inclus.