BaByliss For Men sarbatoreste Ziua Internationala a Barbii

BaByliss For Men sarbatoreste Ziua Internationala a Barbii in cadrul festivalului Bucharest Craft Beer Festival

Ziua Internationala a Barbii

BaByliss For Men susține bărboșii și sărbătorește Ziua Internaţională a Bărbii alături de Comunitatea bărboșilor și a mustăcioșilor din România (Bărboși), în cadrul primei ediții a festivalului Bucharest Craft Beer Festival.

Ziua Internaţională a Bărbii, marcată în fiecare an în prima sâmbătă a lunii septembrie, este o ocazie pentru toţi bărboşii de a se aduna şi a sărbători împreună. Fiind dedicată promovării acestui stil estetic masculin, în această zi bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect.

Festivalul Bucharest Craft Beer se va desfăsura în perioada 2-4 septembrie 2016, la Verde Stop. Toți pasionații de bărbi și de bere artizanală vor avea posibilitatea de a degusta peste 50 de sortimente de bere craft autohtone și din străinătate, de la bere nefiltrată până la bere cu trufe. De asemenea, pot încerca și trei tipuri de cidru, preparate gătite la un grătar gigant, cu o lungime de 8 metri, burgeri gourmet, pizza la cuptor cu lemne și mâncare mexicană. Festivalul va fi gazda lansării, în premieră în România, a unui nou cidru și a mai multor tipuri de bere, pregătite de către unii dintre producători special pentru acest festival.

La standul BaByliss For Men participanții vor avea parte de demonstrații live de trimming cu produsele brandului, iar cei mai norocoși vor pleca acasă cu unul dintre aparatele destinate îngrijirii bărbii de la BaByliss For Men.

Brandul BaByliss For Men este stilistul tău personal ce îți oferă în confortul casei tale, rezultate precum cele din saloanele de specialitate.  Cu peste 100 de ani de experiență în materie de styling și îngrijire persoanală, BaByliss For Men ofera o gamă variată de produse menite să satisfacă și cele mai exigente pretenții.

Fie că îți dorești o barbă clasică, un full beard sau o barbă cu aspect neuniform, trimmerele și aparatele multifuncționale de la BaByliss For Men sunt soluția perfectă pentru îngrijirea părului facial.

Soluțiile oferite de BaByliss For Men pentru îngrijirea bărbii includ trimmere, mașini de tuns barba și kit-uri cu multiple funcționalități. Produsele sunt recunoscute la nivel internațional pentru performanța superioară de tăiere, ascuțimea de durată și design-ul ergonomic. Aparatele dispun de tehnologia inovatoare W-Tech care are la bază poziționarea lamelor sub formă de W pentru o utilizare facilă și pentru ascuțirea lor constantă.

Mai multe detalii despre produsele BaByliss For Men poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss For Men România www.facebook.com/babylissformenromania.