Ce spun despre tine accesoriile pe care le porţi?

Precum o fac şi hainele tale preferate pe care le porţi cu încredere şi exuberanţă, alegerea bijuteriilor transmite semnale despre cine eşti. Nu preţul exorbitant al perlelor sau al cerceilor tăi dă o valoare aparte personalităţii, ci stilul în care porţi aceste obiecte.

Studiază-ţi, aşadar, propriul stil cu multă atenţie, dacă îţi doreşti să exprimi:

O putere subtilă: precum o face Michelle Obama. Ia în considerare purtarea butonilor cu diamante şi a ceasurilor clasice. Vrei să comunici celor din jur că eşti o persoană care îşi asumă destul de multe riscuri? Un detaliu care te va trăda în acest sens poate să fie, de ce nu, o culoare puternică pentru cureaua ceasului sau o broşă cu şopârlă roşie.

Un trend-setter adevărat ca Heidi Klum! Poartă culori stridente şi forme ieşite din tipare şi vei fi remarcată. Dacă îndrăzneşti să amesteci tipurile de metale purtate (argint, aur, bronz), vei declara, cu eleganţă, că tu nu urmezi nicio regulă!

Farmec şi strălucire pură, ca Beyonce: alege coliere mari şi cercei statement, sau accesorizează-ţi ţinuta cu brăţări şi inele vintage.

Evită nonsensul, aşa cum o face Kate Middleton: dacă îţi place, poartă piese simple. Dacă vrei să probezi elemente ceva mai îndrăzneţe, asigură-te că acestea vor ajuta o ţinută uşor de perceput şi de explicat.

Originalitatea va fi un atu şi pentru tine aşa cum este pentru Zoey Deschanel, care expune accesorii handmade, piese unicat care îi dau un aer aventuros şi extravagant.

Tu ce piese ştii cel mai bine să porţi, în fiecare zi?