Cele mai scumpe dulceturi din lume sunt produse in Transilvania.

Arta transilvanenilor este ARTA DAR-ului

Produsele sunt unice si acest lucru se datoreaza calitatii superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului si gemul, preparat după o reteta speciala a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Tarnava Mare. Aceste zone sunt recunoscute pentru biodiversitatea lor si pentru pamantul curat, fara urma de ingrasaminte chimice sau insecticide.

Pentru produsele naturale si pline de poveste din inima Transilvaniei, cei mai buni mestesugari locali au creat un ambalaj special, din sticla, argintat, realizat manual si inseriat, cu lingurita de argint cu logo-ul zonei si suport din stejar lustruit cu ceara de albine.

Pentru fiecare produs vandut vor fi plantati cinci stejari, care vor purta numele celui care a cumparat borcanul cu bunatati din Transilvania.

Gemurile si mierea de albine The Art of DAR  au fost lansate pe piata intr-o serie limitata, cate 1001 de bucati pentru fiecare zona: Tarnava Mare si Valea Barcaului.

Actrita Maia Morgenstern sprijina produsele The Art of DAR, aparand in clipul de promovare a acestora. “Se spune ca muza artei este natura, cu sunetele ei, cu vietuitoarele ei. Transilvanenii sunt oameni darnici. Din fructe sanatoase, au creat gem după o reteta foarte speciala,  iar de la albine au cules aurul dulce. Astfel, au  creat arta DAR-ului. Ca sa le dea acestor produse luate de la natura, locul pe care il merita, sticlari, tamplari, mestesugari  din Valea Barcaului si Tarnava Mare, au muncit cu propriile lor maini, zile-ntregi si i-au creat ambalajul. O adevarata opera de arta.”, spune actrita.

 

Produsele The Art of DAR sunt create pentru promovarea regiunilor Tarnava Mare si Valea Barcaului, a biodiversitatii bogate a acestora,  a mestesugarilor si produselor locale.