Cele mai speciale tratamente Spa, din lume

În prezent, există mii de spa-uri, staţiuni balneo-climaterice, centre de sănătate şi staţiuni de lux în întreaga lume și să nu mai vorbim despre staţiunile de specialitate! Multe dintre acestea oferă tratamente exclusiviste şi foarte scumpe: de la masaje cu plante, până la răsfăț în creme cu praf de diamant şi tratamente ale scalpului. Dacă vă vom descrie câteva dintre acestea, cu siguranță veți tânji după ele.

Pedichiura în ciocolată albă

Pedichiura la salonul din Agoura Hills este un adevărat răsfăţ. Tratamentul în acest salon consta într-o baie a picioarelor în ciocolată albă topită, asezonată cu căpşuni şi trufe. Acest deliciu al picioarelor costa în jur de 200 dolari.

Masca facială de aur

Masca UMO care conţine particule de aur de 24 de carate a făcut furori în Statele Unite. Acesta este comercializată în mai toată saloanele din America, iar beneficiile ei sunt remarcabile, având efect de hidratare şi de tonifiere a tenului. Dacă vă doriţi să vă răsfățați tenul cu o astfel de mască, trebuie să scoateţi în buzunar nu mai puţin de 400 dolari.

Baie în apă Evian

Hotelul Victor din Florida, este singurul din lume care oferă acest serviciu. Pentru a beneficia de acesta baie, trebuie să vă cazaţi în hotel, într-o cameră specială, prcedeu care costă în jur de 5000 de dolari. În timp ce vă bălăciţi în apă Evian sunteţi servit cu diverse bunătăţi culinare, cum ar fi pate de somon sau pate de ficat de gască.

Tratament regal

La Spa-ul Bund Cinci Oasis din Shanghai puteți beneficia de un tratament corporal intens demn de un rege. Pentru suma de 451 de dolari, veţi fi scufundată într-o cadă plină cu petale de trandafiri şi uleiuri aromatice, apoi veţi beneficia de o exfoliere cu vin roşu italian, după care urmează un masaj relaxant făcut de două persoane în acelaşi timp, iar la final beneficiaţi de o împachetare în lavandă.

Masca facială de lux

Spa Radiance din San Franciso oferă clientelor sale un tratament facial în valoare de 750 de dolari care constă dintr-un peeling facial cu pudră de diamant, apoi o mască de caviar, apoi câteva picături de omega 6 în jurul ochilor şi terapia cu lumina LED care îndepărtează acneea, punctele negre şi urmele de cuperoza.

Terapia Elysian

Este un tratament spa clasic, îl puteţi efectua în centru oraşului Chicago, la Hotelul Elysian şi costă în jur de 300 de dolari. În această sumă sunt incluse următoarele servicii: terapie cu apă, un masaj cu alge marine, un scrub corporal cu uleiuri aromate şi o cremă hidratantă cu proprietăţi terapeutice.

Cinci ingrediente

Acest tratament spa a fost creat în onoarea celor cinci ani de funcţionare a spa-ului Oriental Mandarin din Tokyo. Şi include un tratament destinat picioarelor, unul mâinilor, unul corporal, unul facial şi un tratament destinat scalpului. Fiecare tratament este personalizat în funcţie de client, care primeşte bonus, un platou mare cu fructe proaspete.

Balsam de caviar

Dacă îţi doreşti un păr bogat şi lucios ca al actriţei Catherine Zeta-Jones atunci trebuie să scoţi din buzunar nu mai puţin de 400 de dolari.

Acest tratament poate să fie efectuat la salonul South Kensington din Los Angeles. Balsamul pe care îl foloseşte frumoasă actriţă, conţine particularităţi din caviarul Beluga şi este extras din Iran, având rol de intensificare a culorii părului.

Microbiotic şi trifazic

La Day Spa Cornelia din New York City celebrităţi precum Kate Moss şi Gwyneth Paltrow plătesc în jur de 500 de dolari pentru un tratament facial premium. Acest tratament este o combinaţie între tehnica microbiotică şi efectul trifazic, utilizând electrostimularea producerii de colagen, la nivelul tenului.

Ritualul de noroc

Spa-ul hotelului Encore Wynn din Las Vegas se mândreşte cu un tratament corporal mai puţin obişnuit. Este un tratament de 80 de minute care foloseşte princiile Feng Shui pentru armonizarea corpului. Acesta începe cu un masaj al întregului corp, timp de 80 de minute, personalizat cu plante medicinale şi cu uleiuri aromatice.  Pentru aceste beneficii, trebuie să plătiţi 250 dolari.

Răsfăţ în centrul Londrei

La Urban Retreat de la Harrods, Londra, puteţi obţine o experienţă unică. Pentru 200 de lire sterline, veţi primi 135 de minute de tratament corporal, o sesiune de tratament facial, tratament pentru picioare, toate acestea folosind cele mai bune produse ale brand-ului, inclusiv praf de diamant.

Anca Spulber

 

Surse foto:

carrollsirishgifts.com

sitevip.net

http://www.portoroz.si

blog.samuelsjewelers.com