Chilliburner şi Chillishape, din iulie în farmaciile Remedia şi Plafar!

Produsele destinate îngrijirii corporale şi controlului greutăţii: Chilliburner şi Chillishape se găsesc începând cu luna iulie şi în lanţurile de farmacii Plafar şi Remedia din întreaga ţară.

Comercializate până în prezent doar pe site-ul oficial www.chilliburner.ro, acestea au pătruns şi în lanţurile de farmacii, pentru a fi la îndemâna cumpărătorilor, ca urmare a interesului acestora faţă de noutatea adusă de Chilliburner în materie de slăbire sănătoasă.

Slăbeşti cu extract de ardei iute

Chilliburner şi Chillishape se deosebesc de multitudinea de produse existente pe piaţa îngrijirii corporale prin ingredientul cheie folosit: extractul de ardei iute, cunoscut sub numele de capsaicina.

Studiile arată ca ardeiul iute este un ingredient important atât în grăbirea procesului metabolic şi implicit grăbirea procesului de ardere a caloriilor, cât şi în „topirea” depunerii celulitice prin creşterea ciirculatiei sangvine în zona targetata.

Capsaicina – ingredientul cheie

Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanța care îl face picant. S-a demonstrat ştiinţific că această substanţă reduce greutatea corporală prin mărirea consumului de energie și diminuarea poftei de mâncare.

Capsaicina are un efect termogen puternic, adică transformă grăsimile în energie utilă, cu efect direct în pierderea în greutate.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, trebuie să ne ajutăm organismul să își accelereze procesele metabolice, deoarece un metabolism rapid duce la activarea termogenezei, iar prin termogeneză excesul de calorii este convertit în energie termică.

Cât costă şi unde gasim Chilliburner şi Chillishape?

Chilliburner şi Chillisphape pot fi achiziţionate de pe site-ul www.chilliburner.ro sub formă de: tratament complet pentru două luni (gel anticelulita şi două blistere) -pretul de 240 RON si tratament cu tablete pentru o singură lună – preţul de 120 RON.

Pentru cei care prefera achiziţia produselor din farmacie, mai jos găsiţi lista completă a locaţiilor în care puteţi să găsiţi cele două produse Chilliburner şi Chillishape.

În lanţul de farmacii Plafar:
–tratament complet pentru două luni (gel anticelulita şi două blistere) -pretul de 250 RON
–tratament cu tablete pentru o singură lună – preţul de 125 RON

Produsele se găsesc în următoarele farmacii Plafar:

În lanţul de farmacii Remedia:
În decursul lunii iulie, produsele se vor găsi şi în lanţul de farmacii Remedia, în locaţiile de mai jos:

Chilliburner – tablete şi Chillishape – gel anti-celulita

Tabletele Chilliburner: ajuta la pierderea în greutate prin creşterea metabolismului. Efectul yo-yo nu apare deoarece nu este necesară schimbarea regimului alimentar sau a stilului de viaţă pentru că tabletele să fie eficiente.

Doza recomandata este de 1 tableta zilnic, de preferinţă înainte de micul dejun. Pentru a mari efectul, se poate lua încă o tabletă înainte de prânz.

Gelul Chilliburner Anti-celulita: conţine extract de chilli şi lavanda. Acesta acţionează asupra epidermei prin oferirea unei senzaţii de încălzire, astfel îmbunătăţind microcirculaţia sangvină.

Ca efecte benefice, veţi obţine:
– – Piele fermă şi un contur modelat
– – Eliminarea toxinelor din corp şi înlăturarea celulitei.

Gelul se aplică pe pielea curată, prin masajul de 2 ori/zi, timp de minim 2 luni. Pentru cele mai bune rezultate, se foloseşte în combinaţie cu tabletele Chilliburner.

Chilliburner împiedica apariţia efectului yo-yo

Cele mai multe produse pentru slăbit promit o pierdere spectaculoasă de greutate într-un timp relativ scurt, dar nu garantează că nu vom pune kilogramele pierdute la loc – efectul yo-yo.

Un supliment nutritiv sănătos şi performant este acela care propune o modalitate eficientă de a scăpa de kilogramele nedorite, dar și de efectul yo-yo.

“Chilliburner, asigură o slăbire progresivă, de 2-4 kilograme pe lună, având la bază un proces natural de ardere a grăsimilor. Totodată, Chilliburner împiedică noi depuneri de grăsime, eficientizând procesul de slăbire pe termen lung şi împiedicând efectul yo-yo”, a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant Chilliburner şi Chillishape.

Celulita nu ţine cont de vârstă sau greutate corporală şi niciunul dintre noi nu este ferit complet de apariţia ei. Putem scăpa de aspectul de, coajă de portocală”: doar printr-o combinaţie echilibrată de mişcare, dietă şi masare cu gel anticelulitic menit să îmbunătăţească circulaţia sangvină în zona afectată.

În plus, kilogramele în plus, acumulate ca urmare a stilului haotic de viaţă şi a tendinţei către sedentarism, duc treptat la apariţia unor grave probleme de sănătate: diabet, boli cardiace etc.
Este important să prevenim şi nu să tratăm, iar produsele naturale destinate slăbitului, alese cu grijă ne ajută să contracarăm această problemă din timp.

Sursa foto:

www.lakii.com