Cinci aplicații trăznite pe care le poți folosi la o întâlnire

Dacă să cunoşti oameni noi a devenit mai ușor (prin dating online, de exemplu), unele servicii oferite de smartphone-uri scot pur și simplu componenta umană din ecuație. Iată cinci aplicații haioase pe care le poți folosi în timpul unei întâlniri.

Bad Date Rescue

În caz că lucrurile nu merg așa cum te-ai fi așteptat și ai nevoie de o scuză ca să te retragi mai devreme de la întâlnire, eHarmony îți oferă aplicația care te salvează în astfel de momente. Alege un scenariu: sora ta care e pe cale să nască, administratorul care te sună să te informeze că a avut loc o scurgere la tine în apartament sau șeful care are nevoie urgentă de tine la birou, iar aplicația te va suna la o ora setată în prealabil.

Dacă nu ți-ai programat ieșirea de urgență, apasă pe butonul quick rescue și telefonul va suna în câteva minute. Apelul se prezintă aproape la fel ca unul real, iar la celălalt capăt vei auzi o voce înregistrată. În caz că nu stai atât de bine cu talentul actoricesc, alege opțiunea Repeat after me, iar vocea din telefon îți va sugera replicile care să te scoată din încurcătură.

Friendthem

Ai cunoscut pe cineva special la o petrecere, însă v-ați luat rămas bun înainte de a schimba datele de contact. Nicio problemă, prin aplicația Friendthem poți verifica utilizatorii de Facebook din jurul tău și să identifici persoana căutată, iar cererea de prietenie va fi trimisă automat. Singura condiție estw ca și persoana respectivă să folosească această aplicație.

MusicBunk

Dacă ești nerăbdătoare să afli ce muzică ascultă noul tău iubit, trimite-i o cerere de prietenie prin MusicBunk, după care poți naviga printr-o listă de piese care a fost sincronizată de pe smartphone-ul lui. Aplicația îți arată ce piese aveți în comun și ce denumiri a dat playlist-urilor pe care le ascultă.

Moonit

Moonit este o aplicație care calculează compatibilitatea dintre două persoane pe baza predicțiilor astrale. Ca să funcționeze, trebuie ca și persoana de lângă tine să folosească aplicația. În timpul unui flirt, poți să-i sugerezi, ca o glumă, să descarce aplicația și să calculați cât de bine vă potriviți. Dacă acceptă, înseamnă ca este o persoană deschisă.

iPickUpLines

Aplicația îți oferă o serie de replici amuzante, pe care însă nu ar fi bine să le folosești în alt scop decât amuzamentul. Nu ai vrea să abordezi pe cineva cu o replică de genul În afară de a fi sexi, cu ce te mai ocupi, nu?

Cătălina Turlan