Cum să decorezi casa pentru toamnă

Poţi începe cu uşa, indiferent dacă ai o casă unde te poţi distra cu diverse decoruri tomnatice la intrarea principală, sau un apartament la care poţi adăuga un covoraş de sezon.

Camera de zi. Poţi menţine o atmosferă primitoare şi călduroasă cu ajutorul unor mici decoraţii: candele, beţişoare parfumate cu aromă de scorţişoară, pernuţe de decor în culori siena, vase de lut pictate manual sau alte obiecte, de preferinţă hand made, care folosesc elemente naturale, cum ar fi crengile, conurile de brad, ghindele, etc. Poţi aduce o atmosferă vintage cu ajutorul unei biblioteci, încărcând rafturile cu cărţi vechi. Deşi e toamnă, florile nu trebuie să lipsească. Poţi umple vasele pictate cu imortele şi saraturica. Deşi acestea fac parte din categoria florilor uscate, au un aspect veşnic proaspăt şi cromatica multicoloră va înveseli orice casă. Poţi îndrăzni chiar mai mult, schimbând culoarea pereţilor, în culori pale sau cu anumite motive florale.

Distrează-te în bucătărie! Poţi adăuga un ceas în formă de fruct şi un set de condimente care să se asorteze, un coşuleţ pentru fructe, căni personalizate şi o faţă de masă cu un model tomnatic.

Poţi adăuga în baie diverse prosoape în culori pământii, un deodorant de baie cu parfum de portocală, câteva candele, săpun cu scorţisoară, pin sau măr şi o cortină simpatică cu motive tomnatice (frunze, dovleci, struguri, mere, etc.)

Schimbă aşternuturile în dormitor, adaugă ceva mai moale şi călduros şi mai multe perne. Nu uita de florile uscate, vor fi acolo şi la iarnă înveselindu-ţi dimineţile. Obiectele de la anticari sunt perfecte pentru a obţine un decor de toamnă, de la mici statuete, vaze, tablouri pictate în ulei, cărţi cu coperţile scorojite, etc.

Mîrzoi Cristina

Sursă : pinterest.com