Danone a deschis porțile fabricii de iaurt într-un eveniment dedicat publicului larg

Danone România a organizat, săptămâna trecută, Ziua Porților Deschise, un eveniment anual dedicat consumatorilor, care au avut posibilitatea să facă un tur al fabricii din București și să afle detalii din culisele producției de iaurt.

Vizitatorii au călătorit pe drumul iaurtului, ghidați chiar de angajații care, zi de zi, se ocupă de roluri cheie în lanțul de producție, de la intrarea laptelui în fabrică și până la pregătirea iaurtului pentru livrarea în magazinele din țară și din străinătate.

Consumatorii își schimbă obiceiurile de consum și modul în care fac alegerile la raft. Își doresc să înțeleagă ce se află în spatele brandurilor, cum au fost produse alimentele pe care le consumă, de unde provin ingredientele folosite, în cazul nostru ingredientul de bază fiind laptele. Consumatorii cer și merită transparență, tocmai de aceea, Ziua Porților Deschise a devenit pentru Danone România un moment de tradiție, în special pentru că organizăm acest eveniment de multă vreme și este așteptat în egală măsură și de noi, dar și de consumatorii noștri. Ziua Porților Deschise este una dintre cele mai bune metode prin care ne apropiem de cei care ne aleg, arătându-le astfel ce stă în spatele procesului de producție și oferindu-le toate detaliile de care au nevoie ca să înțeleagă cum se face iaurtul pe care îl consumă.”, a spus Natalia Gelshtein, Director General Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice.

Danone organizează Ziua Porților Deschise anual, astfel că, timp de o zi, consumatorii pot face turul fabricii din București. Mai mult, pe tot parcursul unui an, sunt programate vizite săptămânale pentru copii și grupuri organizate de școli.

Fabrica Danone din București este una dintre cele mai performante unități de producție pe care compania le deține în Europa. Zilnic sunt produse peste 1 milion de iaurturi, atât pentru România, cât și pentru alte țări, compania colectând lapte majoritar românesc de la fermieri și gospodari.