De ce o să vrei de acum încolo să ai sânii mici

Nu putem nega că un decolteu frumos și o formă sexy a sânilor atrag privirile oricărui bărbat și trezesc invidia multor femei. De fapt, tot mai multe femei trec în ultimul timp pe la clinicile de chirurgie estetică pentru a obține niște sâni generoși.

Ți-am pregătit o listă cu principalele avantaje și motive, destul de bine întemeiate, pentru care mărimea sânilor tăi să nu mai fie o problemă. Și nu mai vorbim aici de economisirea banilor pentru o intervenție chirurgicală, durerile și posibilele complicații care pot să apară.

Simți mai multă plăcere

Conform unui studiu realizat la Universitatea din Viena, sânii mici sunt mai sensibili decât un piept generos. Sânii mari sunt acoperiți mai mult de un țesut gras decât glandular. În acest fel, este mult mai ușor să stimulezi sănii mici în timpul sexului și, cum cântăresc mai puțin, sunt mai ușor de mânuit în anumite poziții sexuale.

Îți mențin sănătatea sub control

Medicul oncolog Marisa Weiss, de la Organizația Breast Cancer, ne asigură că este mult mai simplu să detectezi o umflătură sau vreo anomalie la sânii mici deoarece au un strat mai subțire de grăsimi.

Evită durerile

Multe femei cu decolteuri generoase suferă din cauza greutății sânilor, care exercită presiune asupra corpului, dând naștere unor tensiuni musculare. Dacă ai un decolteu mic, nu vei întâmpina astfel de probleme.

Te fac să pari mai tânără

Știai că bărbații din Epoca de piatră deduceau vârsta femeilor ghidându-se după mărimea sânilor. Cu trecerea timpului,  sânii se lasă în mod natural și asta se vede mult mai bine atunci când sănii sunt mari. În schimb, sânii cei mai mici sunt cel mai puțin afectați de gravitație ceea ce te face să fii mai tânără.

Sursă foto: Google