Omul zilei: Richard Branson

Richard Branson este un cunoscut om de afaceri din întreaga lume și al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit. El deține grupul de companii Virgin care numără peste 360 de companii, dintre care cele mai cunoscute sunt casa de muzică Virgin Records și compania aeriană Virgin Atlantic Airways.

Brason este considerat unul dintre cei mai excentrici antreprenori, fiind prima persoană din lume care a zburat cu un balon deasupra Atlanticului. De curând, miliardarul britanic a fost invitatul special al unui evenimnet desfășurat în România, „The Ultimate Success Summit”, care a avut loc pe 9 mai, anul curent.

În cadrul evenimentului, Sir Richard Branson a ținut un discurs unde a povestit despre antreprenoriat și despre cum îi poate învața și pe alții să facă bani. De asemenea, afaceristul britanic a editat și câteva cărți dintre care cea mai cunoscută este „Screw it, Let’s do it: Lecții din școala vieții”, o carte care vorbește despre poveștile care se ascund în spatele triumfului unui om renumit.

Ionela Văcaru