Eliberează-te de problemele digestive! Adaugă enzime și probiotice la dieta zilnică

Trecerea bruscă de la alimentele conservate la alimentele verzi și proaspete și invers, alimentația dezechilibrată, produsele de tip fast-food, suplimentele proteice dar și stresul, tratamentele îndelungate cu antibiotice sau alte medicamente ce afectează tractul digestiv și segmentul hepatic, duc la tulburări digestive. Acestea se manifestă prin  apariția arsurilor  la nivelul stomacului, indigestie, senzația de greutate în stomac, balonare, flatulență, diaree, tranzit lent sau  constipație, intoleranță la anumite alimente, pierderea apetitului până la anorexie sau bulimie.

Soluția oferită de GNC, brandul numărul 1 mondial în suplimente nutritive,  constă în administrarea de probiotice (Probiotic Complex ) și enzime (Multi-Enzyme Formula), înainte de masă.

Multi-Enzyme Formula

Un rol esențial în procesul de digestie îl au enzimele digestive. Acestea procesează  alimentele  pentru o mai bună asimilare de către organism. S-a demonstrat că prin consumul de enzime se îmbunătățeste procesul digestiv și vor fi eliminate mai repede toxinele din organism. Un deficit prelungit de enzime digestive poate duce la inflamații cronice, halitoza (miros neplăcut al cavității bucale), obezitate, migrene. Fiecare enzimă are un rol bine determinat în organism, de exemplu proteaza descompune proteinele, amilaza acționează asupra carbohidraților, lipaza asupra  grăsimilor și lactazele asupra produselor lactate.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, se ia câte 1 capsulă înainte sau în timpul meselor principale.

Prezentare: cutii cu 90 capsule vegetale. Preț: 89 lei

 Probiotic Complex. Probioticele sunt așa-numitele bacterii benefice  care sunt esențiale pentru buna funcționare a tractului digestiv. Au rolul de a reduce semnificativ senzația de balonare și de a susține digestia alimentelor, îmbunătățind starea de confort general. Flora intestinala reprezinta totalitatea microorganismelor vii nepatogene ce trăiesc la nivel intestinal. Probioticele la absorbția completă a nutrienților, protejează mucoasa intestinală, reduc manifestările colonului iritabil și stimulează organismul din punct de vedere imunitar. În plus, tot ele au rolul de a furniza enzimele și nutrienții necesari pentru organism, eliminând colesterolul, sintetizând vitamine, curățând depunerile din intestin și impiedicând dezvoltarea bacteriilor patogene. Echilibrul intestinal poate fi însă perturbat de numeroși factori: infecții, stres, medicamente (antibiotice), vârsta, clorul din apa de băut, dietele, consumul crescut de grăsimi, țigările, alcoolul. Probiotic Complex este o formulă sub formă de comprimate masticabile cu aromă de mure produsă de GNC. Tehnologia de microîncapsulare folosită (formulă patentată GNC) asigură supraviețuirea probioticelor până la ajungerea lor în intestin, pentru o eficiență maximă.

În asociere cu Multi-Enzyme Formula, ajută la digestia și asimilarea proteinelor, carbohidraților și grăsimilor.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, mestecați 1-2 comprimate înaintea  meselor.

Prezentare: Cutii cu 100 tablete, Preț: 59 Ron

GNC vă recomandă folosirea concomitentă de enzime (Multi-Enzyme Formula) și probiotice (Probiotic Complex) deși ca și acțiune la nivelul tractusului digestiv par identice sunt diferite și se potențează una pe cealaltă. Multienzimele ajută la digerarea alimentelor și la susținerea florei intestinale iar probioticele ajută la refacerea acesteia.