ENERGY CLEAN SRL declara luna iunie “Luna luptei impotriva acarienilor”

Stiai ca 60% din praful din casele noastre este provocat de noi insine? Celulele moarte si firele de par iau aceasta forma in urma contactului cu acarienii.


In fiecare noapte dormi in pat cu peste 10000 de acarieni. Acesti paraziti invizibili sunt direct responsabili pentru cazurile de astm bronsic, alergii, dermatite si conjunctivite. Oricat de des ai spala asternuturile si oricat te-ai stradui sa dezinfectezi zona din imediata apropiere a patului, acarienii se cuibaresc in saltele si canapele  si nu se dau batuti pana in momentul in care nu intervii agresiv asupra acestei situatii.

Vara este anotimpul preferat al alergiilor si problemelor de piele. Tocmai de aceea ar trebui sa-ti iei toate masurile de siguranta si sa scapi de principalii factori de risc. Nu ezita sa apelezi la un ajutor specializat. Incepe cu saltelele si canapelele, pentru ca o treime din viata ta se leaga de ele. De ce sa nu fii in siguranta nici macar atunci cand dormi?




Luna aceasta, ENERGY CLEAN SRL vine cu o oferta ideala, produsul vedeta fiind chiar curatarea profesionala a saltelelor, canapelelor si fotoliilor:



  • SPALARE CANAPEA TEXTILA +DOUA FOTOLII 150 LEI+TVA.
 • SPALARE 2 SALTELE TIP RELAXA DUBLE(2 PERSOANE) 100 LEI+TVA.

 

Cu o experienta de peste cinci ani in domeniul serviciilor de curatenie, ENERGY CLEAN SRL asigura o curatare amanuntita a birourilor si locuintelor, raportul intre profesionalismul serviciilor oferite si preturile acestora fiind unul echilibrat.


Alte servicii oferite de ENERGY CLEAN SRL:



  • CURATENIE GENERALA(BIROURI,MAGAZINE,CASE,ETC,)

 

  • CURATENIE DE INTRETINERE(BIROURI,SEDII,LOCUINTE)

 

  • CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

 

  • SPALAREA MOCHETELOR SI A COVOARELOR

 

 • CURATAREA GEAMURILOR SI A FATADELOR



Pentru mai detalii: energy-clean.ro