FMWG Party- 3 ani de blogging

Pe data de 11 Octombrie, blogul From Mona With Gloss împlinește trei ani de activitate. Aceștia vor fi celebrați în cadrul unei petreceri glossy organizată în Centrul Vechi al Bucureștiului.

fmwg party final

După cum și-a obișnuit cititorii, FMWG pregătește un party atent organizat, cu accent pe detalii și plin de glamour.

“Sunt foarte încântată să organizez încă o petrecere FMWG, de această dată cu ocazia împlinirii a 3 ani de activitate pe blog. Mă bucur să sărbătoresc acest eveniment alături de parteneri, colege din presa şi blogosfera, cititoare şi prieteni. From Mona with Gloss este un proiect special, pe care l-am văzut crescând cu drag în fiecare zi şi pentru care am planuri mari şi pe viitor. Dar rămane să le descoperim împreună pe parcurs. Până atunci ne vedem la party!” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

FMWG

Petrecerea va avea loc în Club Finnish, din Centrul Vechi, iar pe parcurs participantele vor fi răsfățate cu noutăți în materie de beauty, tombole și multe alte surprize.

Responsabili pentru explozia de culoare vor fi specialiştii în makeup de la M.A.C. Ei vor susţine un show spectaculos de machiaj şi se vor asigura că invitaţii află cele mai noi secrete şi tehnici din domeniu, visul oricarei femei pasionate de beauty.

La capitolul hairstyling, specialiştii de la Londra 17 vor arăta cum coafura este dusă la rang de artă şi spectacol. Viziunea tendinţelor pentru sezonul de toamnă – iarnă 13/14 va fi transpusă în atmosfera glam a serii pentru nişte rezultate cu adevărat deosebite.

De asemenea, invitatele sunt aşteptate şi la beauty corner-ul Remington pentru a se coafa şi a descoperi noua gama de produse Silk.

Ce poate suna mai bine decât make-up şi hairstyling sub acelaşi acoperiş?

Sponsori și parteneriFinnish Cocktail&Club, Remington-Style.roHeidi Chocolate, Pink Box –http://www.eva.ro/pinkbox/ORLY RomaniaFlormarLush RomaniaBeautik Haute ParfumerieMoroccanoilKeiko Slim Spa, MAC, Londra 17.

Așadar,  ziua de 11 Octombrie se anunță a fi una fabuloasă și plină de gloss! Save the date, From Mona With Gloss Party is coming!

Accesul se face pe bază de invitaţie!

Pentru orice alte detalii puteţi contacta:

Mona Croitoru

0722.882.825.

Monawithgloss@gmail.com