Iepuraşul îţi aduce StyleBox de Aprilie!

Aşteptarea ta va lua în curând sfârşit! Pentru luna aprilie ţi-am pregătit produse inedite si  îţi garanţăm că nu vei rezista tentaţiei de a le testa în intimitatea casei tale.  Lista produselor din STYLEBOX aprilie o vei găsi pe site incepând cu marţi, 16 aprilie.

Ne bucurăm că din prima lună am reuşit ca STYLEBOX să fie pe gustul tău şi aşa cum ţi-am promis şi de această dată te vom surprinde cu un set de 5 produse (4 mini şi un produs full-size), tipsuri de beauty, instrucţiuni de folosire a produselor, dar şi alte surprize.

Dacă până nu de mult conceptul era prezent doar pe piaţa din străinătate, acum şi tu poţi testa produsele pe care ţi le doreşti, chiar la tine acasă, plătind doar 34,99 lei.

Urmărim cele mai interesante tendinţe în materie de cosmetice şi ţi le punem la dispoziţie pentru ca tu să descoperi produsele perfecte pentru fizionomia sau tipul tău de ten. Cu ajutorul tău vom îmbunătăţi luna de luna conţinutul STYLEBOX pentru că tu să fii mulţumită.

Ştim că îţi este tot mai greu să alegi produsele cosmetice care să ţi se potrivească şi de cele mai multe ori alegerea greşită se dovedeşte a fi costisitoare. De aceea STYLEBOX a venit în ajutorul tău pentru ca tu să nu mai întâmpini astfel de probleme pe viitor şi îţi pune la dispoziţie cele mai noi produse de beauty în intimitatea casei tale.