Îngrijire specifică pentru tenul masculin

Ienupărul sălbatic creşte pe culmile muntoase ale regiunii Provence. Din lemnul de ienupăr se extrage un ulei care încă din vechime era utilizat pentru protecţia feţei şi a mâinilor de agresiunea factorilor externi (vânt, soare). Astăzi, ienupărul reprezintă un ingredient special pentru produsele destinate îngrijirii tenului masculin.

L’OCCITANE a creat un complex cu efect revigorant care răspunde în totalitate nevoilor specifice ale tenului masculin. Acest ingredient purifică tenul şi contribuie la restabilirea echilibrului natural al pielii, protejând-o împotriva agresiunii factorilor externi.

Cremă de ras cu extract de ienupăr, 150 ml 79 lei
Această cremă bogată în ulei esenţial de ienupăr, unt de shea şi glicerina se transformă în contact cu apă într-o spumă ontuoasă.

Ulei de ras cu extract de ienupăr, 30 ml 69 lei
Acest ulei de ras, îmbogăţit cu ulei esenţial din plante şi ienupăr, revigorează şi protejează pielea.

Balsam după ras cu extract de ienupăr, 75 ml 99 lei ; 30ml 36,80 lei
Netezeşte şi hidratează pielea. Acest balsam, îmbogăţit cu un complex de ienupăr, unt de shea şi extract din sevă de mesteacăn, fortifică şi protejează epiderma de agresiunea factorilor externi.

Cremă antirid şi fermitate cu extract de ienupăr, 50 ml 180 lei
Special concepută pentru a răspunde nevoilor tenului masculin, această cremă combate cu eficienţa ridurile şi conferă fermitate pielii.