Jurămintele de nuntă

Ştiați ca jurămintele de nuntă sunt mai importante decăt fotografiile, tortul şi alegerea meniului? Acele mici cuvinte pe care le rostiți ăn ziua nunţii, dau sens la tot ceea ce se întamplă pe parcursul acelei zile.

Cum căutați jurămintele potrivite, care să vi se potrivească? Pe internet găsiți multe idei dar, pentru cea mai frumoasă zi din viaţa voastră, trebuie să fiți originali, de aceea căutați cuvintele potrivite pentru relaţia pe care o aveți.

Folosiți-vă de propriile voaste idei și cuvinte. Să vă scrieți singuri jurămintele pentru ziua nunţii, este ceva normal, însă nu toate cuplurile știu cum să facă asta. Iată câţiva paşi:

Încercați să răspundeți, fiecare, la câteva întrebări simple. Da, este vremea să vă faceți temele! Găsiţi un loc liniştit, o foaie si un pix, şi răspundeți la aceste întrebări.

Care este cel mai special lucru pe care îl găseşti la persoana iubita?

Când ţi-ai dat seama ca este dragoste adevărată şi când ai decis să faci acest pas?

Ce înseamnă căsnicia pentru tine?

Ce crezi că se va schimba, dupa casătorie, sau crezi ca lucrurile vor rămane la fel, între voi?

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu viitorul soţ/viitoarea soție?

Puneți cap la cap răspunsurile. Odată ajutați de aceste întrebări, imaginaţia şi sentimentele vor scoate din voi cele mai frumoase jurăminte. Nu trebuie să impresionezi invitaţii! Cuvintele spuse din suflet, alese cu multă grijă, cât şi modul tău de exprimare, vor lăsa amintiri plăcute.

Exersează! După ce ţi-ai făcut multe scenarii în cap, este timpul să treci pe curat. Exersează în faţa oglinzii micul jurămînt, ai grijă la exprimare si la poziţia corpului. Este bine să îl înveţi pe dinafară, însă dacă ai probleme cu vorbitul in public, ţine o foaie cu tine şi aruncă o privire, din când în când.

Amuzante sau romantice, jurămintele de nuntă pot fi scurte şi drăguţe sau lungi şi sentimentale. Unele jurăminte îi fac pe invitaţi să râdă, în timp ce alţii vor lasă o lacrimă să cadă! Oricum ar fi, curaj!

Diana Tocilă

Sursa foto:

sarahphotogirl.com

specialweddingvows.com