Koliba va recomanda placinta cu branza

Daca iti doresti o gustare calda si rapid de pregatit seara dupa o zi lunga, Gabriela Simion si Koliba iti propun o reteta simpla si reinventata a traditionalei placinte cu branza!

 10_Hrinovska_tehla_struhana 11a_Unt_200g_pred4

PLACINTA CU BRANZA

Ingrediente:

4 ouă
200 g cascaval ras KOLIBA
3 linguri făină

3 ciupercute
50 g unt KOLIBA
8 roșii cherry
Mărar, patrunjel rozmarin verde

Sare, piper si verdeata dupa gust

DSC_3669
Metoda de preparare:

Se taie rosiile in jumatati si se toaca verdeata marunt.
Se amestecă untul KOLIBA spuma cu un praf de sare, se adauga ouale, verdeata tocata, ciupercutele tocate si faina cernuta. Se încorporeaza usor si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se pun roșiile, cascavalul ras KOLIBA si se baga in cuptorul preincalzit la 180°C. Placinta se scoate, se racește si se serveste cu rozmarin verde.

DSC_3676

Reteta realizata de Gabriela Simion.

Pofta buna!

Lasă un răspuns