La împlinirea a 20 de ani LuxuryGifts.ro îți oferă 20% discount

În luna mai, aniversăm 20 de ani de când am pus bazele Luxury Concepts, o afacere de familie care a început cu importul și distribuția cadourilor de lux și icoanelor. De altfel, am fost primul importator de icoane din România, cu o rețea de magazine în toate orașele importante din țară.

De atunci, din 1992, distribuim game premium de cadouri și bijuterii, iar în prezent ne putem lăuda cu o diversitate de peste 9.000 de articole. În 2008 am creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, pentru a pune la dispoziția clienților modalitatea simplă de a cumpara bijuterii, accesorii, mărturii de nuntă sau de botez și cadouri pentru toată familia. Succesul nostru s-a bazat pe căutarea continuă a noului, o permanentă atenție la detalii și la calitatea produselor.

Acum, când împlinim 20 de ani, vrem să ne bucurăm împreună cu tine. De aceea, în fiecare zi de vineri a lunii mai, îți oferim un discount de 20% la orice produs de pe site-ul nostru.

Te așteptăm cu noutăți de ultimă oră de la renumitul brand de bijuterii Parure, dar și cu daruri speciale pentru bărbații din viața ta, pentru că pe 5 mai este ziua lor. Vino să ne bucurăm împreună și noi te ajutăm să-i surprinzi pe cei dragi cu daruri alese!