VforVerde devine Tara Fagarasului, prin Gusturi, Arome si Povesti

Duminica, 30 septembrie targul V for Verde devine Tara Fagarasului, prin invitatii nostri speciali “Gusturi, Arome si Povesti”. Un fusion gastronomic old-new, delicat si unic. Mancare romaneasca veche, montata intr-o maniera noua, inedita, pe suport autentic, care vine din spatiul nostru. Ganditi-va la o mamaliga sfatoasa cu gem si miez de nuca prajit, asezata dibacos pe un geam vechi de bucatarie, prin care o gospodina a privit candva spre lume, geam reinventat sub forma unei tavi dichisite. Si veti intelege frumusetea acestui concept!

Inspirata de calatoriile sale culinare din ultimii ani, Elena Daniela Graura a hotarat sa puna in valoare mixul culinar din Transilvania: romanesc de baza, cu influente sasesti si unguresti. O adevarata avere gastronomica (aproape uitata si nepretuita) gusturile, aromele si povestile vechi lanseaza o provocare spre a fi repuse la loc de cinste in bucataria acestui secol.

Indiferent ca vorbim de „Masa Dulcelui Domnesc”, „Tratatia cu dichis”, „Insotitoarele Vinului” sau „Merinde la taifas ”, Elena Daniela Graura este pregatita sa astearna povestea acestor bunatati cu drag in calea tuturor celor care iubesc si rezoneaza cu acest concept! O poveste care porneste la drum din Tara Fagarasului/Transilvania/Romania/Europa.

Povestea Gusturi, Arome si Povesti poate fi acesata online aici – http://lapasprintarafagarasului.blogspot.ro/2012/09/gusturi-arome-si-povesti-cu-elena.html